Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
manutdzoli
üzenetére
Warezos problema lesz valoszinuleg, ebben itt ne kerj segitseget. Nagyon kiveteles esetben elofordult, hogy az eredeti jatekkal rendelkezoknel is elojott ez a jelenseg, ez esetben probald meg ujratelepiteni.
-
válasz
manutdzoli
üzenetére
Azt nem tudom miert ugral rajtad, de ha kiutod, akkor tovabb fog menni a tortenet. Nincs mit!

-
válasz
manutdzoli
üzenetére
Epp az a baj, hogy leut. Ott Neked kell nyerni es akkor megy tovabb a tortenet. Felirat nincsen.
Itt a video arrol a reszrol.

-
válasz
Celithrandi
üzenetére
hmm, fps t mivel tudnám kiíratni?
-
válasz
Celithrandi
üzenetére
Nem hat, ki mondta, hogy kifizeted? Ezt en se, Te hoztad fel a filemegosztast.
-
válasz
Celithrandi
üzenetére
Nem vitatkozik itt senki, azt viszont vegkepp nem ertem mirol beszelsz. Ez nem warezforum, azzal az ures adattaroloval meg nem fizetett ki semmilyen jatekot.
-
válasz
Süni 1985 F
üzenetére
Ez a warez verzioknal jott elo, nalad nem ez a helyzet?
-
válasz
Süni 1985 F
üzenetére

-
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Jo kis cucc!

-
válasz
pszichiater
üzenetére
Itt meg nem hallottam ilyen esetrol.

-
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Felso: mafia2/3rd
Also: mafia2/edit/APEX
Ice!? Nyomassad csak!

-
válasz
szeksziboj
üzenetére
szekszi vagy Te boj..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Gondolom mar sok volt neki. Ha kiadjak egyben a jatekot, szvsz hatalmasat durrantottak volna megint, kar erte nagyon.
agemate Nem is csodalkozom a donteseden, lehuzas az egesz.

CoolBoy323 Melyik mappat nem talalod? Demo vagy teljes jatek? Steames vagy nem?
-
válasz
adriankoooo
üzenetére
Lehet a kovetkezo dlc-ben epp ezt kell majd kideriteni....

-
-
válasz
Sziszka_88
üzenetére
Hali!
Valoszinuleg le vagy amortizalva, ezert halsz meg olyan hamar. Menjel be valami kajaldaba es egyel/igyal, attol felmegy maxra.
Gondolom az a kuldetes, mikor bemaszol az udvarba es lonek rad mint allat. Na ott nekem is jol lement, haznald a fedezeket bal ctrl gomb, igen nagy segitseg. 
-
válasz
agemate
üzenetére
Elethubb a gumifust, alkalmazkodik a kornyezethez. A ruhak mozgasa is sokkal eletszerubb es tobb a tormelek, ami nem tunik el a semmiben, hanem lehullik a foldre. Ugy vettem eszre, a rombolasok, robbantasok sokkal kozelebb allnak igy a valosaghoz, mint physx nelkul. Ha birja a cucc en mindenkepp maxon hagynam.
-
válasz
meridaharcos
üzenetére

-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Ez aztan a lehuzas, hogy finoman fogalmazzak. 15 meg 40 dollaros kiegek, amiket kivagtak a kesz jatekbol. Gusztustalan.
Ha mar itt tartunk, neha, mikor sokat robbantgatok, kilep a jatek. Pl tegnap en is romboltam azt a keritest es ott is kilepett egy ido utan. Gondoltam a physx miatt, de total kikapcsoltam es akkor is kilepett. Ez mitol lehet szerintetek?
-
"Mafia II" Trailer
Gyonhatna jo sokat a csakoEzek is nagyon jo zenek a jatekban:
Everly Brothers - All I Have To Do Is Dream
Mafia 2 OST Freddy Friday Java
Ez a bo diddley - bo diddley is igen tutko, mikozben kerestem rabukkantam egy kiraly zenere. Igaz nincs a jatekban, de nekem bejon [link]

-
válasz
darkdead
üzenetére
Gondolom a raktarepuletben lonek agyon, nehez az a kuldi.
Nalam vsync-el fix 60.
(#2212) Źşë' Hatalmas zene. Tegnap ejjel is benyomtam egy kis free modot, ejszaka kocsikaztunk es jott ez a szam, mondom besz*rok.
Mondjuk kozben jopar tuzharcot megvivtam es sikerult oket is kinyiratnom:[link] 
-
Leszeded ezt es a bent levo filet bemasolod a mafia2/pc/sds_en/gui mappaba feluliratva az ottlevo filet. Ezutan leszeded a linkelt hsz-ben levo cuccot es a bent levo filet bemasolod a mafia2/pc/sds/missionscript konyvtarba felulirva az ott levo filet. Elotte mindegyikrol keszits masolatot!
voodoo98 Az elso nem.

-
válasz
sagesz93
üzenetére
Epp ez ugrott be nekem is.

voodoo98 Tudom. boxra es ps3-ra is megjelent

Darth_Revan Koszi a reszletes infot, ahogy nezem lesz ott akkor baseballuto es bard is.
Fereg egy ceg ez, gusztustalankodnak itt azokkal, akik tenyleg megvettek es ez meg arra sem foghato, hogy sok a warezos. Ha ok igy alnak hozza ne is csodalkozzanak rajt. 
-
Mafia II: The Betrayal of Jimmy Trailer
Mafia II Jimmy's Vendetta DLC Trailer
Jok ezek a dlc-k, nem ugy nez ki mintha valami unatkozos, szuttyogos kieg lenne.

-
Van bent par baromi nagy igazsag.

Máskor magányosan vezetünk a csendes éjszakában. Ez a kvázi eseménytelenség tudatos játéktervezői döntés; a szereplőket ekkor ismerjük meg igazán, a város hangulata ekkor járja át a zsigereinket, és ekkor azonosulunk Vito érzéseivel, helyzetével.
A Mafia II a vele töltött idő után magadra hagy, te pedig a fotelba süppedve merengsz el azon, hogy mit láttál, mit éltél át.
Nalam ez total igy volt. Mikor vegeztunk egy kuldetessel es csak ugy vezettem a varosban, szolt a zene, azt nem lehet elmondani, at kell elni. E ket szam juttatja igazan eszembe az erzest:
The Fleetwoods - Come softly to me
Valami eszmeletlen, most is beleborzongok, ahogy meghallom, pedig vagy 100-szor vegighalgattam a dalokat.

Van meg ket dal, ami elgondolkodtat, az egyik amikor kezdodik a tortenetunk a jatekban, esik a ho es szol a zene: Dean Martin - Let it snow
A masikat nem igazan tudom hova kotni, Franklin Lymon - Why do fools fall in love de mikor meghallom, visszarepit a tortenetbe es azt erzem, hogy hianyzik az a kornyezet, a hangulat, amit kaptam ott. Egy maffiozo new yorkban, 50-es evek, penz, bunozes, jo kocsik, jo csajok, brutal zenek, pergo elet, kell ennel tobb?

Ez a magadra hagy es a fotelba sullyedve nezel, hogy mi volt, nalam szinten zenesz. Oarakat tothettem azzal, hogy csak ucsorogtem a monitor elott es bambultam ki a fejembol. Igen reg nem ereztem ilyet, ez nem veletlen.

-
válasz
romero28
üzenetére
En csak errol a kettorol tudok, kussolnak rola szerintem es szep lassan majd csopogtetik a + kuldeteseket. Az sincs kizarva, hogy a vegen tenyleg lesz 130 az osszes kuldetes, csak nem egyben kapod meg, hanem mindig kulon fizetni kell erte. Oszinten szolva meg is erdemlik, hogy inkabb lewarezolja aki csak hozzafer. Ennyi kuldetest nem lehet megirni hipp-hopp, ezek mar keszen voltak a kiadott jatekkal egyutt.
(#2164) Sonja Az super, csak nem jol neztem. Csak betoltottem egy chaptert, nem free modot inditottam.

(#2165) Źşë' Gondolom errol megint az nv tehet, a jatekot nem az nv adta ki.
(#2166) fs-zsoci[link]
(#2169) romero28
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
romero28
üzenetére
Igen es 10 dollar lesz [link], ez egy mocskos lehuzas az egesz.
Ja es 3D kizárólag csak PC-n
csak Nvidia rendszereken fog futni.

Azt nem tudjatok mi az a freeride cucc, amit linkeltem? En azt hittem, hogy olyan free mod ahol bejarkalhatom a hazakat is, ahol a tortenet jatszodik, de ez nem csinal semmit.

-
Megérkezett az első frissítés Costa Free Ride mod-jához.
Újdonságok:
-Az összes házunk bejárható
-Néhány ruhadarab található a gardróbban
-Javított ruhaváltás
-Az összes jelölés megjelenik a térképen
-5000 Dollárral és néhány fegyverrel kezdjük a játékot

-
Ipon teszt Szvsz eleg korrekt, azt a kocsi zartorest mondjuk en sosem csinaltam. Bevertem az uveget es kesz.

Ami meg emlitest erdemel szerintem, hogy a toltesi ido nagyon rovid.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anime filmek és sorozatok
- Le Mans Ultimate
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ingatlanos topic!
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Eredeti játékok OFF topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-1GEN I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)