Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szeksziboj
tag
válasz Scorpio06 #1804 üzenetére
sztem ahol szépen fel lehet gyorsulni az a "Brooklyn Bridge" kb a map közepén, bazi hosszú, és alig van rajta forgalom
[ Szerkesztve ]
-
szeksziboj
tag
végülis a GTA4 is totál diafilm volt megjelenéskor PC-n, itt csak némi lassulás van, valami peccsen már biztos pepecselnek a 2k-s fickók
amúgy meg DLC-k formájában remélhetőleg bepótolnak pára fícsört amiket az első részhez képest "kihagytak"
pl: freeride/freeride extreme, mellék- ill plusz küldetések, taxizás, vidéki terep, autóverseny stbnekem hiányzik még a manuális váltó, az autók belső nézete, kuplungolhatóság, gyujtás-kikapcsolás, ilyesmik (vagy csak én nem találtam..?)
mondjuk a végét eléggé nyitva hagyták, kiváncsi vok., hogy 3. részben, vagy DLC-ben folytatják-e a sztory-szálat.. -
-
szeksziboj
tag
hjahh, 8€-ért adnak 300mb szutykot, amiből (illetve nyilván az alapsztory folytatásából) sokkal többet is ki lehetett volna hozni
de asszem az elöttem szólók már vázolták a lényeget ... valami zavaros a 2k-s fickók elképzelésével kapcsolatban
-
szeksziboj
tag
széplelkű jimmi vok
GTA-ba legalább volt virágcsokor is nem csak géppityu[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ahh! DELL Latitude 5310 Tartós Profi Laptop -60% 13,3" i5-10310U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest