- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Igen, azt tudok, keresem is. Csak ugye nincs PC mappa, ami igen kínos a scriptelés szempontjából.
Egyébként az is idegesít, hogy az ember megvesz valamit, de nem tudja olyan hasznosan használni, mint aki csak simán letölti. De ez már magán vélemény, és inkább a játékkészítőket becsmérli. Nagy égés itt a free ride mod hiánya. De talán eszükbe jut hivatalosan beletenni?!cyberkind: És a teljes eredeti?

-
-
cyberkind
félisten
Még egy dolog, beraktam a Free ride módot, és 48 kocsit ír ki a garázsban, de nem mindegyiket rakja be, mikor rámegyek, ez mitől lehet ?
Alapból 38 kocsit ír ki, a játékban lévő kocsi bemutató ! -
cyberkind
félisten
Hali !
Az egyik fejezetben megyünk tuningolt(hot rod) kocsikkal, ilyet lehet valahogy csinálni ?
-
MPowerPH
félisten
Az létezhet, hogy nálam nincs olyan mappa, hogy PC?

-
Sonja
nagyúr
válasz
sagesz93
üzenetére
Így van, a konzolba írd be szépen, de úgy, hogy elé írod, hogy #lua, azaz így írd be:
#lua game.cameramanager:GetPlayerMainCamera(0):EnableFPV(game.game:GetActivePlayer(),true)
Ha nem akarsz ezzel szarakodni, akkor hozz létre pl. egy fps.txt file-t a jegyzettömbbel és másold bele csak ezt:
game.cameramanager:GetPlayerMainCamera(0):EnableFPV(game.game:GetActivePlayer(),true)
Mentsd el és nevezd át fps.txt-ről fps.lua-ra és másold a többi lua file-hoz a Mafia2/pc mappába! Utána elég csak a szokásos #execlua fps.lua parancsot kiadni a konzolba!

Szerk.: A letölthető luascripts.rar file-ba már beletettem ezt az fps.lua file-t is!

-
sagesz93
addikt

[link]
szóval már csak egy patch kell hozzá
-
artiny
őstag
Mi tortenik a vegen Joe val? megoltek ? miert?
-
cNpowa
tag
Supercharged GL300 ezt a kocsit hol találom meg ?

-
-
Digital
addikt
Hali!
A 14. fejezet elején járok, megvolt a kikötőben a lövöldözés, az irodában felvettem a 2x.xxx $-t, de nem tudom merre kellene menni
A másik csóka irodáját kellene megkeresni? -
feka007
veterán
válasz
dastier
üzenetére
Játszottam.
És ezek akkor is fölösleges időhúzó részek voltak, mikor kb 5 családtaghoz, stb-hez kellett elkocsikázgatni hogy megkérdezzük, látta-e Joe-t.. Közben meg persze maximális erővel üldöz az NYPD, ezek kb +10 perc volt egyenként.. Telefonon nem lett volna egyszerűbb? -
Sonja
nagyúr
Ez az, kijött a második verzió a Car full damage mod-ból! Most már az összes köcsi dinamikus törésű!

-
feka007
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Hát ha tudsz ilyen jó képeket csinálni akkor jöhet.

-
Źşë'
addikt
hű bakker hogy jártam :s a Luca-tól kölcsönvett verdával mentem a melóba. 10. csapter! ugye a szállodás... erre nem ott kell hagyni Joe-nál :s és be sem tudtam szállni! reménykedtem h mire megcsinálom és visszajövök még ott lesz, hát tévedtem :s
láttam érdekességeket a játékban... picit kocsikáztam a gyártelepen! meglepően jó ugratók vannak, próbáljátok majd ki mindenképp!
egyéb shot:
-
G@bi90MR
aktív tag
Melyik trainert használjátok a teljes játékhoz? Nekem mindegyik, a topikban linkelt trainerrel meghal a játék.
-
artiny
őstag
Nektek nem szok lecsokenni fsp 9 re kb.?Megy 34FSP aztan fogjja magat es lecsokken nagyon es belaggol. HD ban nyomom maxon lekapcsolva a ASYP vagy micsoda....nincs valmi patch vagy hasonlo a problemara?
-
bazso29
aktív tag
-
Sonja
nagyúr
-
CJ3
senior tag
Én szerintem vissza tolom azt a mentést amikor 55000 em volt a vége előtt is szórakozok ugy egy kicsit

-
ForRedGlory
félisten
Érdekes ez a Mafia2, idővel ahogy más is írta, néha elkezd szaggatni mindenféle ok nélkül. Ilyenkor ha kilépek a játékból és belépek újra, minden folyamatos, szaggatásnak nyoma sincs. Olyan mintha a memóriából nem ürülne ki megfelelően, és ahogy telik be, úgy kezd egyre inkább akadni.
-
szesa
senior tag
Mikor jönnek a dlc-k?
-
feka007
veterán
Nekem a Mafia 1 jobban tetszett anno, de sztem ez is jó lett történetileg. Mondjuk nem az utolsó ~4 chapterért mondom.. Az eleje főleg nagyon ott volt. Meg kár, hogy nem nagyon lehet mit csinálni a gameben, végigtolom a gamet és gyakorlatilag annyi volt. Kellett volna még vmi a sztori mellé, mert ez így jó kevés volt. Így multi nélkül ez a 14-15 óra messze nem ér meg 10k-t.. Remélem azért lesz 9/10-es játék idén
-
Kiskokó
veterán
Na leszedtem ezt a free ride Mode-ot. de ez elég gagyi
Az normális hogy a térképen semmi nincs jelölve? és attól még ha odamegyek a műhelybe vagy akárhova tudom használni? esetleg van újjab verzió ebből? pénzt hogy lehet szerezni benne ? -
Sonja
nagyúr
-
Kiskokó
veterán
Na gyerekek durván 10 óra game playből kijátszottam.
egy kicsit többre számítottam de ez is nagyon jó volt.
NA DE
Nekem most ne mondjátok hogy nincs free ride vagy legalább az utolsó küldi után való értelmetlen rohangálás. Nem hiszem el hogy nem lehet olyat csinálni mint a gta ban hogy ha vége a storynak akkor csak vagyok és járkálok meg ilyenek.
Ez most tényleg ekkora szopóág? muszáj leszek visszaugrani valamelyik részhez? na persze ahova visszaugrok akkor meg onnan folytatódik a story ... nem értem ezt viszont jól elkúrták.
nos ? -
sagesz93
addikt
válasz
Scorpio06
üzenetére
sztem a videóban lévőt valami küldetés során sikerült összehozni.
de free ride-ban is össze lehet, ahogy a képek igazolják

joe olyan szépeket szokott driftelni, hogy irigykedve nézem, de viszont néha falat ér, és onnan nemtud elmozdulni
amúgy a free ride-nál be kell szállnod a piros kocsiba(mindig ott parkol), és akkor a kékben joe lesz, és követ
viszont ha a kékbe szállsz be, akkor joe a pirossal el fog menni
-
ForRedGlory
félisten
-
Scorpio06
aktív tag
válasz
sagesz93
üzenetére
Szerintem ezt csak ugy lehet, hogy megölsz egy néger bandatagot, és egy másik elkezd követni kocsival. Free módban Joe meg henry kocsival nemtud követni, és ha mind2 követ akkor meg alapbol nem enged beszállni 2 üléses kocsiba. Szóval az előbbi volt a videóban is szerintem.

-
Sonja
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PC - Számítógép akár játékra // i5 // GTX 750Ti // Számla + Garancia //
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- 27% - ASUS ROG Strix XG27UCG IPS Monitor! 3840x2160 / 160Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Már a demo -nél tudtam, hogy ez sok mindent elront, utálom a steam -et, és sok rosszat kívánok annak aki kitalálta.
épp busszal nyomulok, ott látok rendesen