- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vacsorára grillcsirkét ettem. Szeretem a pipi husit.

Nagyanyámnak javasoltam, hogy újítsa meg a baromfi udvarát, és vegyen pézsma kacsákat, meg japán tyúkocskákat. Na, jó, azt is mondtam neki, hogy vegyen vietnami malacot is, mert már vágyok egy jó kis családi disznótorra.
Vissza a vírushoz. Franciaországban oltják a májukért nevelt libákat. Csak lehet oltani a madarakat.
Szörny lenne, ha a fô táplálékforrás, a baromfi állomány kipusztulna a vírustól. Évekig szajkózták, hogy a baromfi hús milyen egészséges, ráharaptunk, erre meg most ''félhetünk''. Én nem félek. -
-
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
Az élet végén, a haldoklás miatt nem túl funny az élet.

Egy a bibi, hogy te is ott végezheted az intenzíven.
Off voltam.
Vissza a témához.
A baromfiból élő gazdák sorsa miatt én is aggódom. Ezért ebédre grillcsirkét ettem. Sőt, ha csak tehetem, baromfit fogok enni.
Nekem is van olyan távoli rokonom, aki hústyúkokat tart, vág le, és ad el a helyi piacon. Mi is ettünk már az általa nevelt tyúkokból, és nagyon finomak voltak.
Akkor az egyik szomszédunknak tojó tyúkjai vannak, a tojásból él az egész család.
Nagyon nagyon rossz lenne, ha a buta pánik felütné a fejét, mert sok ember menne csődbe. -
-
Elôfordulhat, hogy a fejlett faj úgy fog ránk tekinteni, mint én a törpehörcsögömre.
''Jaj, de tündi-bündi kis jószágok. Akarok belôlük egy egész városnyit. Adok nekik enni, inni, és csak sokasodjanak. Olyan cukik a kölykeik.''
Ez off volt.
Mi a baj azzal, hogy az emlôsök közé tartozó állatfaj egyedei vagyunk?
A kutya se azt gondolja magárol, hogy állat vagy ember, mivel kutyaként tekint önmagára.
Off. -
-
-
válasz
Atlantis
üzenetére
A franc se tudja, hogy miért pont az aids-eseket hoztam fel példának. De ez a vírus már évek óta nagy mumus. De szerintem az aids-ben is sok pénz van, és sokaknak jelent üzletet.
Közlöm: senkitôl se fordulok el, ha megtudom róla, hogy tudtán kívül hordozója lett az aids-nek!
Ez most off-ba ment át. Csak olyan aidsesnek fordítanék hátat, aki narkózás során kapta el. -
Az aids-es emberekre vonatkozó rész pusztán érzékletes ábrázolása szerencsétlen, peches házi szárnyasok durva halálának.
Szeretem a madarakat. Kajaként a házi baromfikat; díszként és természeti kincsként a vadon élôket.
A kóbor macskákat meg gylölöm, mert felfalják a madarakat. -
A madarak kínzása meg senkit sem zavar?!
Miféle embertelen módon ölik le a házi szárnyasokat!
A madarak influenzájára miért nem gyártanak vakcinát?
A h5n1 mutálódott verziójára biztosan nem lesz jó az alapvírusra gyártott oltóanyag. Honnan tudják milyen lesz az emberrôl emberre terjedô madárinfluenza?
Egyébként meg nem félek tôle. Csak egy újabb halálozási ok lenne. Ismerve a rendes emberi influenzát, az ember a magas lázba pusztulna bele. Nem is olyan szörny halál.
A Természet már tehetne egy komolyabb lépést az emberiség megfékezésére.
Moderálva. Mi van, ez a téma mindenkit megzakkant?
Atlantis
És az emberi influenza is köztünk jár. Attól miért nem félünk, hogy a mi influenzánk mutálódik?
Az emberi hülyeség, hiszékenység, tudatlanság az igazán veszélyes.
Ui.: A kóbor macskákat és kutyákat ki kéne irtani, mert terjesztik a veszettség halálos vírusát! Ez a kóbor állat állomány az, ami igazán aggasztó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest