- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ugyen ez a hibám voltlehet eredetibe kellett volna játszani

-
Sirandrish
legenda
anno énis játszottam vele és nekem is kifagytt mikr az oroszlánnal kell menni a fákon..
-
Detox!
senior tag
ehh
-
törölt tag
sziasztok,
nem ide kapcsolodik, de csak ezt az egy topikot talaltam: van vkinek kepe a kis mokusrol / majomrol? az a pici edes, akit az alex megijeszt az elejen, a B-terv
nagyon edes es sehol nem talalok rola kepet... esetleg a jatekban szerepel vagy lehet latni vhol? -
Pipó
őstag
A lányom pontosan 5-ször játszotta végig x800-al, egyszer sem fagyott, viszont a hangbeállításokat mindig hazavágta 5.1-ből sztereoba.
-
siofok
őstag
senki nem játszott ezzel a játékkal?vagy senki gyereke?

vagy mindenkinél jól megy? -
siofok
őstag
olyan emberkéket keresek akik játszottak ezzel a játékkal,és ati kártyája van.a kérdée tőlük hogy fagyott-e náluk a játék,és ha igen találtak-e rá megoldást
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Adata DDR5 5600 RAM 2x8 GB
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nagyon edes es sehol nem talalok rola kepet... esetleg a jatekban szerepel vagy lehet latni vhol?