Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
SCRIPT88
csendes tag
Helló!
Lenne egy nagy problámám. Csináltam egy flash menüt a www.flashbuttons.com - on, amit el is mentettem swf formátumban a gépre. A kérdés, hogy hogyan tudom beilleszteni a weboldalamba, vagy ha beillesztem, mert már egyszer sikerült, akkor hogyan tudom ida-oda helyezni? Milyen programot töltsek le? Melyik html szerkesztőt? Vagy mit kell beírnom a szerkesztőbe, hogy mozgatni tudjam, vagy nem tudom.
A másik kérdésem, hogy van egy csomó program, amivel szintén lehet Flash menüt csinálni, csak az a baj azokkal, hogy nem ismeri fel a formátumait a weblapszerkesztő program (vagy 4-gyel próbáltam). Ezeket a számomra ismeretlen formátumokat hogyan tudom beszúrni a weblapomra egy adott helyre? Ez fontos, mert a helye már meglenne
Tanácstalan vagyok, kérlek segítsetek!
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest