Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsorden
tag
operában nincs flash... nekem ezt mondták, leszedtem netscapet, mert az ie ütközik az elveimmel
és ment...
most viszont épp az a problemám, hogy nem m1... fel is teszem kérdésem:
mért van az, h bemek netscape-el pl. 1 miniclipes gamebe és elszáll a netscape? a gép nem, csak a browser. ie-be hasonló a dolog: ott is, ugyanúgy, mint netscapebe, betölt a szürke csík - ezt az előbb nem írtam: akkor száll el, amikor a csík betölt - és itt már hibaüzenettel elszáll... ennek a lényege az, h a 0x6972dc53 a 0x00000000-ra mutat és nem tud olvasni.
már tök régóta próbálkozok - hülye flashekkel mindig gondom van: régen mentek mindig, aztán operába nem, leszedtem netscapet, mentek, de néhány csúnyán --> aztán jobb klikk a flashre és render option (...), aztán minden szép volt; most meg ez. igaz új alaplapunk van, de atszem már azelőtt is bibizett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hardcore café
- Filmgyűjtés
- Autós topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- BestBuy topik
- Bemutatkozott a Snapdragon 8 Gen 5
- Kompakt vízhűtés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és ment...