Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsorden
tag
operában nincs flash... nekem ezt mondták, leszedtem netscapet, mert az ie ütközik az elveimmel
és ment...
most viszont épp az a problemám, hogy nem m1... fel is teszem kérdésem:
mért van az, h bemek netscape-el pl. 1 miniclipes gamebe és elszáll a netscape? a gép nem, csak a browser. ie-be hasonló a dolog: ott is, ugyanúgy, mint netscapebe, betölt a szürke csík - ezt az előbb nem írtam: akkor száll el, amikor a csík betölt - és itt már hibaüzenettel elszáll... ennek a lényege az, h a 0x6972dc53 a 0x00000000-ra mutat és nem tud olvasni.
már tök régóta próbálkozok - hülye flashekkel mindig gondom van: régen mentek mindig, aztán operába nem, leszedtem netscapet, mentek, de néhány csúnyán --> aztán jobb klikk a flashre és render option (...), aztán minden szép volt; most meg ez. igaz új alaplapunk van, de atszem már azelőtt is bibizett.
Új hozzászólás Aktív témák
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Witcher 1 Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
és ment...