Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: ReaR backup
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Secretive
aktív tag
Kedves rii!
Nem kell felszívni a vizet,csak mert én is el mertem mondani a véleményemet és mert neked a lojalitás- és a toleranciahányadosoddal gondjaid vannak!
Nyugi!
Mindenki örül,ha itt választ talál a kérdéseire és köztudott, hogy a legtöbben nem DNS minta alapján öröklik a tudást,azt sem írtam,hogy ne kérdezz,mert az itt nem illik!
Arra utaltam csupán,hogy nem biztos,hogy célszerű a fórumon keresztül 1 és még ezeregy kérdéssel nyomni a témát,csak mert kitaláltál valamilyen webtervet és majdnem nulláról kezdve el akarsz jutni a profik szintjére lépésről lépésre támogatást kérve.
Félre ne érts,én még talán annyira sem értek épp idevágóan a flash-hez,mint Te,de általában ebben a témában is először magamtól veszem a fáradtságot és öntökfejből keresgélek, kutakodok, olvasgatok, tanulmányozgatok és próbálkozok dolgokkal,aztán ha ezek után sem nyerek választ a kérdésemre,akkor felteszem pl. itt, de mint te is tapasztaltad, volt olyan kérdésed,amire már te magad is megtaláltad a megoldást nagyon rövid időn belül,tehát nem biztos, hogy hiphop kell azonnal kérdezni,mikor 1 nagy kérdőjel villan fel az amúgy minden bizonnyal elismerésreméltó agyacskádban!
...de amúgy kérdezz nyugodtan,mert én kíváncsi vagyok,mi lesz a következő problémád,amit meg kellene oldani!tényleg!
Egyébként fórum nélkül is lehet boldogulni a flash-el,csak az többe kerül (könyvek megvásárlása, leírások, példatárak stb.) vagy más progit kell használni flash kreáláshoz,mint az mx,mert az szerintem nem az egyszerűségéről és felhasználóbarátságáról nevezetes.De egyelőre ebben a témában az a legprofibb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest