Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: Zsebszámológépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dolphine
üzenetére
Sajnos nem látszanak a képek. Vagyis az előzőt láttam, de az utolsót nem.
Lehet, hogy újat mondok vele, lehet, hogy nem, de úgy tudom, hogy a naptárbejegyzések csak akkor értesítenek, ha a beállított idő a beállítástól minimum 5-15 perc. Azért írtam tól-ig értéket, mert nem tudom biztosan. A pontos vagy csak 3 perces beállítás biztos, hogy nem fog működni.
A MD loggolja azokat a feltételeket is, amelyek miatt nem tudott az adott művelet lefutni. Ez lehet IF, vagy bármi. Az IF-eknél már ki lehet kapcsolni a loggolást.
A naptár eseményeket - rossz esetben - egyesével a be és ki kapcsoláshoz mind a 10-et létre kell hozni. Tehát 20-at. Viszont, ha jól emléxem (most ugrott be
), akkor a naptárak feldobnak egy értesítést is, amikor esemény van. Ha ez így van, akkor lehet az értesítésre hivatkozni, ha van benne pld "foglalt" vagy "szabad" szó vagy bármi, ami egységessé tudja tenni az értesítéseket. Ezek birtokában már lényegesen könnyebben meg lehet oldani a makrót.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Gumi és felni topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Parfüm topik
- Egyre csábítóbbak ezek az ASUS ExpertCenter mini PC-k
- Így ismerd fel AI nélkül az AI képeket!
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512GB - Silver Shadow - Samsung.hu, Garanciális, Kártyafüggetlen
- AOC 24G2ZE FHD/IPS/240hz (085)
- AMD Radeon RX 6900 XT ASRock Phantom Gaming D 16GB OC videókártya
- Dell WD19 USB-C dokkoló 130W adapterrel
- Kingston Fury Renegade PCIe 4.0 m.2 SSD (7300mb/s) ÚJ! BONTATLAN! 3 ÉV GARANCIA!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), akkor a naptárak feldobnak egy értesítést is, amikor esemény van. Ha ez így van, akkor lehet az értesítésre hivatkozni, ha van benne pld "foglalt" vagy "szabad" szó vagy bármi, ami egységessé tudja tenni az értesítéseket. Ezek birtokában már lényegesen könnyebben meg lehet oldani a makrót.
Mcrazy
Oldman2