Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
retesz147
üzenetére
Lehet, ennyire nem merültem bele. De most, hogy célzottan visszaolvasgattam, ez megragadta a figyelmemet:
"Azért maradhat ennyit ébren a teló, mert a Helper figyelteti a dolgokat (főleg wifit), ha kikapcsolom a wifit, máris megnő a a deep sleep"
Lehet, hogy valamit, valamiért? A Robotnál nincs ilyen extra merülés, viszont, kikapcsolt kijelzőnél bizonytalan a Wifi alapú helyazonosítás. Ez egy sok összetevős probléma. Lehet akár program, készülék, vagy Androidverzió függő. Ezért szoktam (tunk) vegyesvágott projecteket csinálni. Könnyebben kiszűrhető, ha az automatizáló a ludas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16GB - 2+ ÉV ALZA GARANCIA
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mcrazy
Oldman2