Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- kreténtehén: Első lengyel túra
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Régen volt szó a műveletek közötti várakozásról. Sajnos a fejlesztő eddig semmit sem reagált a megkeresésünkre, azon kívül, hogy akkor nyomban a levélre azt válaszolta, hogy bokros teendői miatt nem tudja megígérni, hogy foglalkozik-e a kéréseinkkel. (Lehet megdobjuk újra azzal a levéllel)
Addig is azt a lehetőséget találtam a várakozásra (ami nem túl elegáns, de egyes műveleteknél jól működik), hogy az adott művelet után - egy ciklusba 30ms ismétlődő várakozást alkalmazva - a ciklusban addig ismétlődik a várakozás, ameddig a benne elhelyezett - de a felette lévő műveletre utaló - feltétel igaz.
Fecske13 említette, hogy jó lenne, ha pld hang lejátszása alatt lenne várakozás. Én a következőképpen oldottam meg.Művelet: Hang lejátszása
Művelet: Do/while ismétlődés - Feltétel: Zenelejátszás - Aktív
Várakozás a ciklusban - 30ms
End Loop
Művelet: ......Ez a várakozás azonban nem 100%-os, mert több hibába is szaladhatunk. Pld csak akkor működik, ha a MD normál hangcsatornája a Média és a makró futtatása közben nem szól egyéb zene.
Wifi/BT-re/ről csatlakozásnál pld jól működik, mert a feltétel jól testre szabható.
Fájlműveletek várakozására sajnos nem jó, mert azoknak nincs feltételük. Fájlműveletekre a MD műveletei számomra semmire sem jók, helyette a Syncme alkalmazást használom, ami a MD-ból vezérelhető, visszatérési értéke maga a program értesítése (sikerült vagy meghiúsult a művelet), amire már feltételként lehet hivatkozni.
További jó fórumozást!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Napelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gumi és felni topik
- Nem maradt Power nélkül a Moto G17 sem
- Trollok komolyan
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- KERESEK Ipad Pro 12.9 4-5th Gen tabletet DE csak is IpadOS 18-al
- ÚJ ASUS CORE I5 14400 GAMER ERŐMŰ PC 32GB DDR5 RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 3080 10GB DDR6 2ÉV GAR
- iPhone 15 pro max 256gb Olvasd
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F Gamer MAX PC 10X4.6GHz 32GB DDR5 512GB SSD ÚJ AMD 9060XT 16GB DDR6 2ÉV GAR!
- EVGA RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4444
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mcrazy
Oldman2