- Luck Dragon: Óraátállítás
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
válasz
darvinya
üzenetére
Szia!
Kapcsold vissza az értesítési sávon a MacroDroid mutatását, én is kikapcsoltam mert engem is zavart, aztán jöttek olyan hibák, (nem időben, vagy nem futottak le makrók) ami miatt vissza tettem, azóta minden tökéletesen működik.
Nálam is ki van véve az optimalizált appok közül, hidd el hogy ez a 0. lépés a problémád megoldása érdekében.Amúgy a HotSpot bekapcsolása pár verzióval ezelőtt még nem ment a marcrodroidnak, 7.1 és a feletti rendszeren, még egy tájékoztató üzenetet is kiírt, hogy ha esetleg talált olyan appot ahol ez működik akkor jelezd a fejlesztőnek. Azóta én nem próbáltam ezt a funkciót, de nem vagyok benne biztos hogy 8.1 alatt tökéletesen működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mcrazy
Oldman2