- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
Beleástam magam egy kicsit jobban és sajnos az helyzet, hogy a HD2500 IGP nem megy a Mavericks alatt, a HDMI audio ennél az IGP-nél meg sehol sem megy.
Kellemetlen, hogy a Realtek audio egy kondi láb miatt felejtős, de nekem sem felszerelésem sem elegendő indíttatásom nincs ahhoz, hogy elvigyem valakihez. Lenne még egy Audigy kártya, elvileg az működésre bírható, de ugye plussz szórakozás.
Ha legalább menne VGA kimenet az IGP-nél, akkor a másik gépről mehetne a hang, de így..
N de másik kérdés. Hackintosnál amúgy szokott menni a dual monitor felállás?
Teszem azt, ha lenne olyan Nvidia kártyám amin van HDMI és DVI kimenet, akkor működhet a dolog?
-
madgie
titán
Mivel pörkölitek ki Win-en a dmg fájlt? Mert tegnap poénból kipróbáltam volna a 10.6 retail-t, de TransMac-en DVD-DL-re írva nem ismerte fel az iBoot. Megelőzendő a vegyél egyet az Amazonból kérdést: vennék, amint kiderül, hogy valamelyik Mac-es videóvágó/szerkesztő támogatja végre az Intel-féle Quick Sync-et. Amíg nem, addig marad a Windows 7.
-
Máté94
addikt
Mindenhez kell kext, még anno ko9 mondta, hogy iMac se megy kext nélkül, tehát ez elkerülhetetlen.
Ez alapján kellene megcsinálni szerintem, mint sem tákolt telepítővel szarakodni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest