- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dusee
őstag
válasz
cadmester #5453 üzenetére
köszi nem kell, és én is megtaláltam ezt, de ha már ilyen profi vagy bele is olvashattál volna abba a topikba, ott a tag az USB-vel sz*pik, énmeg magával az installal.
hameg arra a SB700-as kextes modra gondoltál, próbáltam, meg snow leoban is bejelöltem telepítésnél, de ugyan ott vagyok még mindig.most ott tartok, hogy feltelepül, de install utáni bootnál mindig van vmi baja, és mindig más.
MÁS:
beírom ide is a panaszom, hátha hamarabb válaszolnak:
"hi!
feltelepítettem a snow leopardot (hazard féle client serveres disztró), az simán ment is, kiválasztottam a nekem kellő kexteket (ebben segíthetne valaki, hogy miket kell bepipálni, mert elég sok mindent bejelöltem, lehet vmivel összeakadtak), felment, majd resi után ha grafikusan indítom akkor csak forog a töltő ikon, a gép nem tölt semmit, verbose-ban pedig a képen látható infónál akad ki.http://www.kephost.com/images3/ib5zdw6yw5i84wpubzx4.jpg
azt tudom, hogy ez a fsck egy vinyóellenőrző command, de miért indította el magától?
valami segítség jól jönne, telepítésen túl eddig csak egyszer jutottam, akkor safemode-ban indítottam el, de nem ment a billem (se ps/2, se usb), egérrel meg nem tudtam rákattintani semmire.
lehet csak vmit a customizációnál b*szok el, tehát itt a konfigom, ha valaki naggyából összeírná mit telepítsek, és mit ne a hazard-os 10.6.2-es client server snow leoban, annak nagyon megköszönnémlap: Gigabyte GA-MA78GM-S2H (780G, SB700)
cpu: AMD Phenom X4 9850BE
vga: HIS HD4890 iCoolerX4 1GB
hang: Realtek ALC889A (integrált)
lan: Realtek 8111C (integrált)
hdd: WD Caviar GreenPower 640GB SATA2 (1 partíció win 7-nek, egy nagy adatnak, és egy kisebb az OS X-nek)
odd: Pioneer DVR-215D SATA + LG GSA-H55L IDE
bill: Logitech PS/2 + noname USB"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASRock lapok általában
- Nintendo Switch 2
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- BestBuy topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- LEGO klub
- További aktív témák...
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest