Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dusee

őstag

válasz cadmester #5453 üzenetére

köszi nem kell, és én is megtaláltam ezt, de ha már ilyen profi vagy bele is olvashattál volna abba a topikba, ott a tag az USB-vel sz*pik, énmeg magával az installal.
    hameg arra a SB700-as kextes modra gondoltál, próbáltam, meg snow leoban is bejelöltem telepítésnél, de ugyan ott vagyok még mindig.

most ott tartok, hogy feltelepül, de install utáni bootnál mindig van vmi baja, és mindig más.

MÁS:
    beírom ide is a panaszom, hátha hamarabb válaszolnak:
    "hi!
    feltelepítettem a snow leopardot (hazard féle client serveres disztró), az simán ment is, kiválasztottam a nekem kellő kexteket (ebben segíthetne valaki, hogy miket kell bepipálni, mert elég sok mindent bejelöltem, lehet vmivel összeakadtak), felment, majd resi után ha grafikusan indítom akkor csak forog a töltő ikon, a gép nem tölt semmit, verbose-ban pedig a képen látható infónál akad ki.

http://www.kephost.com/images3/ib5zdw6yw5i84wpubzx4.jpg

azt tudom, hogy ez a fsck egy vinyóellenőrző command, de miért indította el magától?
    valami segítség jól jönne, telepítésen túl eddig csak egyszer jutottam, akkor safemode-ban indítottam el, de nem ment a billem (se ps/2, se usb), egérrel meg nem tudtam rákattintani semmire.
    lehet csak vmit a customizációnál b*szok el, tehát itt a konfigom, ha valaki naggyából összeírná mit telepítsek, és mit ne a hazard-os 10.6.2-es client server snow leoban, annak nagyon megköszönném

lap: Gigabyte GA-MA78GM-S2H (780G, SB700)
    cpu: AMD Phenom X4 9850BE
    vga: HIS HD4890 iCoolerX4 1GB
    hang: Realtek ALC889A (integrált)
    lan: Realtek 8111C (integrált)
    hdd: WD Caviar GreenPower 640GB SATA2 (1 partíció win 7-nek, egy nagy adatnak, és egy kisebb az OS X-nek)
    odd: Pioneer DVR-215D SATA + LG GSA-H55L IDE
    bill: Logitech PS/2 + noname USB"

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés