Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Penguin95

senior tag

válasz kushwavez #36177 üzenetére

Nekem is hasonló korú a két Beyerdynamic DT235, egyszerűen elpusztíthatatlanok és jók. Igaz, a fülpárnájukban a szivacs már szublimált, és megkeményedett a műbőr fejpánt is, de így is baromi kényelmesek maradtak. Az USB nálam azért is gond, mivel szerencsétlen asztali gépem USB vezérlője már így is a halálán van. Egyszerre van rákötve a klaviatúra, az egér, egy lámpa, egy 4 portos USB HUB, abban egy Bluetooth adapter, két külső merevlemez, egy DulaShock 4, az USB DAC, meg néha egy kormányszett is. Szabad portom ugyan lenne még, de már így is jelez néha, hogy ne kínozzam tovább. A vezeték nélküli cuccokat pedig nem igazán szeretem, próbálkoztam többel is, de a hangminőséggel nem voltam elégedett, plusz állandóan párosítási gondjaim voltak vele.

Amúgy a jogosultságokkal nekem ritkán van csak bajom, akkor szoktam megszívni mikor elfelejtem rootként indítani mondjuk a Nautilust, vagy amit épp root jogokkal kellene használnom. Androidon több bajom volt ezzel, mikor a 4.0 korszakban minden egyes alkalmazásnak egyesével kellett beállítani a jogosultságát amit a rendszer könyvtárába másoltam.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés