Hirdetés
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penguin95
senior tag
válasz
kushwavez #36177 üzenetére
Nekem is hasonló korú a két Beyerdynamic DT235, egyszerűen elpusztíthatatlanok és jók. Igaz, a fülpárnájukban a szivacs már szublimált, és megkeményedett a műbőr fejpánt is, de így is baromi kényelmesek maradtak. Az USB nálam azért is gond, mivel szerencsétlen asztali gépem USB vezérlője már így is a halálán van. Egyszerre van rákötve a klaviatúra, az egér, egy lámpa, egy 4 portos USB HUB, abban egy Bluetooth adapter, két külső merevlemez, egy DulaShock 4, az USB DAC, meg néha egy kormányszett is. Szabad portom ugyan lenne még, de már így is jelez néha, hogy ne kínozzam tovább. A vezeték nélküli cuccokat pedig nem igazán szeretem, próbálkoztam többel is, de a hangminőséggel nem voltam elégedett, plusz állandóan párosítási gondjaim voltak vele.
Amúgy a jogosultságokkal nekem ritkán van csak bajom, akkor szoktam megszívni mikor elfelejtem rootként indítani mondjuk a Nautilust, vagy amit épp root jogokkal kellene használnom. Androidon több bajom volt ezzel, mikor a 4.0 korszakban minden egyes alkalmazásnak egyesével kellett beállítani a jogosultságát amit a rendszer könyvtárába másoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3601, 97% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest