- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penguin95
senior tag
válasz
kushwavez #36177 üzenetére
Nekem is hasonló korú a két Beyerdynamic DT235, egyszerűen elpusztíthatatlanok és jók. Igaz, a fülpárnájukban a szivacs már szublimált, és megkeményedett a műbőr fejpánt is, de így is baromi kényelmesek maradtak. Az USB nálam azért is gond, mivel szerencsétlen asztali gépem USB vezérlője már így is a halálán van. Egyszerre van rákötve a klaviatúra, az egér, egy lámpa, egy 4 portos USB HUB, abban egy Bluetooth adapter, két külső merevlemez, egy DulaShock 4, az USB DAC, meg néha egy kormányszett is. Szabad portom ugyan lenne még, de már így is jelez néha, hogy ne kínozzam tovább. A vezeték nélküli cuccokat pedig nem igazán szeretem, próbálkoztam többel is, de a hangminőséggel nem voltam elégedett, plusz állandóan párosítási gondjaim voltak vele.
Amúgy a jogosultságokkal nekem ritkán van csak bajom, akkor szoktam megszívni mikor elfelejtem rootként indítani mondjuk a Nautilust, vagy amit épp root jogokkal kellene használnom. Androidon több bajom volt ezzel, mikor a 4.0 korszakban minden egyes alkalmazásnak egyesével kellett beállítani a jogosultságát amit a rendszer könyvtárába másoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Apple MacBook
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- PlayStation 4
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gumi és felni topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest