Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• GazVezír

tag

válasz HollyBoni #21896 üzenetére

Így van. Ami a Lion-t és Mountain Lion-t illeti, én sehol nem találkoztam olyan alternatív forrásból - értsd: warez - letölthető változattal, ami nem csupán az InstallESD.dmg-t tartalmazta volna. Némi kutakodás után úgy tűnt, hogy másnak is ez a tapasztalata. Ebből következik egyenesen, hogy az UniBeast csak az App Store-ból letöltött változattal működik együtt, ami nem csak az dmg-t tartalmazza. Viszont a Store-ból megvásárolt változatban található InstallESD.dmg-t ki lehet cserélni alternatív forrásból származó másikra, az UniBeast nem fog problémázni rajta. Ez azért lehet szükséges, ha valamilyen okból kifolyólag nem a legfrissebb verzióból szeretnék telepítőt készíteni.

Továbbra is kérlek, ha te az UniBeast-et rávetted arra, hogy csak az InstallESD.dmg-t felhasználva készítsen telepítőt, akkor írjad le annak a hogyanját mindenki számára érthetően. Ha pedig sikerült alternatív forrásból származó teljes csomagot szerezni, kérlek privátban írjad meg nekem, hogy honnan, mert én konkrétan sehol nem találtam, ami persze nem azt jelenti, hogy nincsen. Ezért is kértelek meg, hogy írjad meg ha így van, illetve ha úgy.

Új hozzászólás Aktív témák