Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Phantomhive

aktív tag

válasz #92942848 #17661 üzenetére

Amúgy egy dolgot nem tudok csak hova tenni magamban ezzel kapcsolatban.
    Az OSX direkt egy olyan rendszer, aminek még a legkisebb tweakjéhez is külön GUI van csinálva(pl. System prefrences - Startup disk) vagy teszem azt külön klattyogós varázsló ahhoz, h beállítsa, h milyen billentyűzeted van. "Olyanok a gombok, hogy meg akarjátok majd nyalni" vagy valahogy hasonlóan fogalmazott Steve.

és ez a kommunikatív, klattyogós GUI egy tök vonzó dolog az end-user számára (nem összetévesztendő a power-userrel), mert satu-hülye-biztos az osx és ezt a dolgot próbálja az unibeast megoldás is valahogy átrángatni az osx86-ba is, hogy minél "pure"-abb MAC feelingje legyen. Katt-katt-katt-jelszó-katt és már készül is a telepítő pendrive. - restart - install - restart - katt-katt - restart - boot - kész.örül.

Szóval alapvetően én nem tartom magam konzervatív, beszűkült embernek és tök jó koncepciónak és megoldásnak tartom a Unibeastet, mert sok emberen segít. A baj csak az vele, hogy egy időzített bomba, mert összelopkodják alá/bele a kexteket és egyebeket.

Szóval valahogy tl;dr módon összefoglalva: hiába nyugszik unix alapokon a rendszer, a felhasználó felé inkább windowsos, beszélgetős, dizájnos nyalókarendszer és aki osx(86)-ot akar használni, az azt hiszem nagy valószínüséggel azért akarja, mert nem akar állandóan a terminálon lógni.
    bár ez az én nézőpontom és nyilván mindenki más érzelmivilággal kezeli ezt a dolgot :D

• rooney8

aktív tag

válasz #92942848 #17661 üzenetére

egyébként most akartam még egyszer átfutni a te telepítési módszeredet
    egyelőre még az értelmezésnél tartok, de lehet végül ezt választom :D

ajjaj, most olvasom csak.... használható hdd nélkül ez nem fog menni (a mostanira meg nem tudok még 2 partíciót benyomorítani)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés