- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nálatok minden ok a sleep-ből történő felébredéssel? Nem a szokásos hackosx bugokra gondolok, hanem arra, hogy akkor is felébred a gép amikor nem kéne. Igazság szerint ez elég régi probléma nálam, annyira, hogy még az iMac-em is folyton ezt játszotta, a hackly pedig folytatta. Viszont így évek alatt eljutottam odáig, hogy már eléggé idegesít annyira, hogy foglalkozzak vele
Pl. a minap is felébredtem éjszaka és világított a monitor a másik szobában, szóval ennek véget kéne vetni
Az ilyenkor szokásos sablon körökön már az iMac-nél túlestem anno: wake on lan kikapcsolva, SMC reset (ez ugye már nem játszik itt..
)
Az egerem vezetékes, ráadásul minden a monitor USB hub-jába megy, ami sleep esetén áramtalanítja magát (egér és DAC van itt). Amikor szándékosan ébresztem a gépet, akkor az a wired usb apple bill.-el történik, azzal is mindig minden oké. Ráadásul az utóbbi pár évben minden USB-s cucc kicserélődött már (és a monitor sem így volt megoldva), de a probléma ugyanúgy adott.
Logokban az alábbi gyanúsat találtam:
2017-06-20 04:07:14 +0200 Wake Wake from Normal Sleep [CDNVA] due to HDEF XHC/: Using AC 10553 secs
Ez olyan időpontban volt, hogy biztosan aludtam. Google nem mond túl sok okosat, max olyanokat amiket ki tudok zárni.
Valakinek valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Logitech szerviz
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nők, nőügyek (18+)
- Linux kezdőknek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
- Path of Exile 2 early access kulcs
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest