- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
c41r0^
őstag
válasz
Máté94 #12855 üzenetére
Hali!
A Chameleonra (2.1r1700, legfrissebb) lecseréltem a Chimera-t, a Chameleont lefuttatva minden kellő cuccot bepipálva a rendszer minden paramétere helyreállt, van C0-C4 state-ig minden, stb., de a Chameleon Wizard nem OK, nem tudja telepíteni a Chameleont, a target partitionnél csak item1-2-3 van, de nem tudja, hogy az SL a 2-esen van. Végülis mindegy, a bootloadert magával a Chameleonnal telepítettem, a Chameleon Wizarddal pedig az org.Chameleon.boot.plist meg az smbios.plist szerkeszthető, és bele is írta, amiket bejeöltem, szóval az működik, ez a fontosabb része úgyis.
Viszont a leírást követve sajnos nem bootol a rendszer, a VGA még mindig nem megy
Pedig nem rontok el semmit. -x-el indítom, megcsinálom, amit meg kell, módosítom a 2 kext info.plistjét, a többi 0x9... kódhoz, ami bennvan a IOPCIMatch paraméternél beírom az enyémet is. Ugyan kiírja a rendszer, mikor felülírom a kexteket, hogy sikertelen a telepítés, ha bemegyek az S/L/E éles kextekbe, akkor azok már a felülírtak.
Az aty_init.kext is bekerült az S/L/E-be, a KextHelperb7-tel telepítettem, ki is írta, hogy OK (mondjuk a KextHelperb7 nálam miután végzett egy kext installal, csak force-quit-tel tud bezáródni, ez nem tudom miért van, de sztem nem fontos, mert vele telepítettem a LAN és audio drivereket is és azok mennek). Ezután a Chameleon Wizarddal megcsinálom az új org.Chameleon.boot.plist-et, hogy a GraphicsEnabler=Yes legyen és Motmot legyen az AtiConfig, majd reboot -f kapcsolóval, és megáll...
Néztem -v kapcsolóval is, és a kötetek csatolása után megáll a bootfolyamat... mindjárt megnézem, mi az uccsó sor és megírom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest