Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha adtok időpontot péntekre,akkor én is tudok visszajelezni, hogy ráérek é.
Necc meghívott,így ha megfelelő a time,úgy eleget teszek a felkérésnek.
1 asszony+2 gyerek mellett elég nehéz összeegyeztetni,ám nem lehetetlen.
-
Kephamos
addikt
Na, ha sikerül addíg felrakni az UT-t, akkor jövök!!!!
-
KrAt
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Kabbe

Ok, akkor szerver látom jó lesz, azért majd dobjatok egy privit csüt este, ha nagyon inaktív lennék, ok?
-
KrAt
veterán
Ittvagyok

Jelenleg notiról írok, elvileg 1-2 nap, és meglesz a monitorom (meghót)
Ha meglesz, akkor még nem rakom össze a gépet, mert várok az új lapra, ellenben pénteken akkor összerakom, ha lesz új lap, ha nem
Ellenben azt meg tudjátok oldani, hogy a szerver megrepedjen?
-
Necc
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
nekem is tökéletes
mod: szórtam szét pár privit, hátha feléledünk
[Szerkesztve] -
Necc
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Lehet.
mod: jah időpont? nekem szerda délelőtt-délutánt leszámítva (azaz este ok) bármikor jó hétközben.
[Szerkesztve] -
Necc
addikt
válasz
Retekegér
üzenetére
1 h.sz.-al fölötted

Szerintem nem lenne égbekiáltó eltérés, ha egy dedikált, vagy egy otthoni szerveren játszanánk. És így mindenkinek azonosak az esélyei, kivéve nekem mert én mindig laggelek mint a barom, még akkor is ha csak 20-as a pingem
Ha lehet ne hétvégére tegyük az időpontot, mert ekkor túlzsúfolt, az amúgy is túlzsúfolt ''sz@rfalvai'' központi ''szerver'' szerűség és nincs hangulatom 160-300 -as pingekkel játszani. -
Retekegér
MODERÁTOR
válasz
Winner_hun
üzenetére
Csak van-e vállalkozó szellemű ember, aki tudna szervert indítani?
Sajnos én nem tudom hogyan kellene
Pala még mindig sakkozik?
-
Necc
addikt
Ha kell akkor elkérem a privát klánszervert pár órára, így jelszavas védelemmel, csak mi lennénk

-
Retekegér
MODERÁTOR
Nemsokára egy éves lesz a totyik. Ennek örömére össze kéne hozni egy kis mérkőzést...
-
-
Patrick
addikt
Cső sárcok, haver esténként csinál szervert és gondoltuk berakjuk vagyis ő a kamikaze combot, de csak neki müködik nekünk nem, pedig nekünk is bent van a systemben, nem tudjátok miért?

Nah köszke. -
Necc
addikt
Ma este valaki?

úgyis hulla fáradt vagyok, laggolok ma mint az állat, könnyű legyőzni
vissza nem térő alkalom (kop-kop)
-
-
-
JohnR
aktív tag
válasz
moongoose
üzenetére
Hah kitaláltam, miután válaszoltam, de már nem tudtam módosítani.
Láttalak is benn (megjegyeztelek, mert nyertél és új voltál). Néhánynak nem is tetszett, hogy nagyon jól nyomod, és reklamáltak Syserr-nél, hogy az újonc naon tud, lehet cheater
. De akkor nem te vagy az újonc, hanem ők
. Remélem még összefutunk. -
-
Ismét telepítettem a game-et!
Hát elsőre fura ennyi idő kihagyással, de azért pár óra alatt visszatérnek a reflexek.
Érdekes mennyi új arc van bermudán.
Játszotok valahol tam-ot? -
Necc
addikt
Hát a szünet alatt nem volt valami aktív a társaság

-
JohnR
aktív tag
Nos mivel lassan csak kettőnk párbeszédében kimerül a topic forgalma, inkább mi is térjünk át privát csatornára...(az MSN címem a leírásomban)
Retekegér! A tesód Chuck! múltkor kihívott egy 1 on 1 meccsre, de pont akkor kellett kilépnem. Nem elmenekültem! Ezért MSN-en egyeztessük az összecsapást. Szükség esetén Janko_hun indít nekünk szervert és ott is kiállok ellene (még ha jól le is ver
), vagy akár a Bermudán, majd megbeszéljük. -
Necc
addikt
Nekem meg állandóan anyám rikácsol a fülembe hogy ''kapcsód má le aszt a szart'' meg hasonló hülyeségeket, na így próbáljál meg higgadtan és összpontosítva játszani

Hál istennek ma délután viszem haza ezen gépem és a szobámba rikácsolásmantesen fogok tudni játszani és ha rinyál bárki bármit ott a fejhallgató
Je erről jut eszembe hogy ma délután/este leszek
-
JohnR
aktív tag
Sok lúd disznót győz!

A gyengébbeket nem csak megkarcolni szoktam
A legjobbak is elhullanak, ha egy összetartó csapat fogja be őket (bár biztos magukkal visznek jónéhányat, ezt tegnap is láttam). Ha a fegyverek ereje összeadódik, pillanatok alatt le lehet darálni a legjobbakat is. Az viszont nem árt ha van valaki aki a hátunkat védi.
Remélem időben hazaérek, és akkor belépek. -
Necc
addikt
Klánnevek, oNi: overkill NOT intended; kitah pedig horvát rövidítés, jelentése valami ilyesmi: a f@x hozzád megy, ha akarod
(majdnem szó szerint)
Amúgy sajnos itt nem jó az a módszer hogy elősebzed a többieket, mert ilyenkor úgyis a gyengébbeket karcolod meg, az erősebb játékosok úgyis a távolból szednek le, egyelőre csak nekm meg még egy embernek a szerveren működik az ''elősebzés'' mégpedig úgy hogy ha mindketten fent vagyunk, szabályosan belerontunk az ellenséges csapat közepébe meglepetéssszerűen, aztán had szóljon
Ekkor nem 1-2 embert karcolunk meg hanem az összeset, és nem kicsit hanem jelentősen annyiar hogy az erősebb játékosok 1 lövéssel (''pontlövés'') leszedhesék az ellent
u.i.: ma este leszel?
Láttam tegnap voltál viszont koliból nem tudok játszani 
-
JohnR
aktív tag
Tudok én ugrálni ha akarok, de itt a csapatban nem akarok, mert akkor pontatlanabbul lővök, és azt a társaim bánnák. Inkább kiosztok néhány romboló erejű találatot, és ha el is hullok korán (ahogy történni szokott a tömegben), a többiek könnyebben végeznek velük. Ha nem lenne a raksira lőszer limit, nem sokan maradnának meg előttem. A pontlövésem se rossz, de az nem erre a játékfajtára való (kempelni meg annyira nem akarok, de tudok azt is).
A csapatmunka itt sokkal fontosabb, mint a jó egyéni teljesítmény, mert ha jól összeszokott a csapat az mindenkit le tud söpörni.
Ja és egy kérdés: miaz Oni előtag + másoknál a Kitah (tán csapatnév)?
[Szerkesztve] -
Necc
addikt
Ah már megszokták hogy én ''Nem szarozok mindenkit kinyírok!'' alapon rohangálok szóval alkalmanként a saját csapatomat is lerendezem, de már azt is megszokták ha felhúznak akkor egy személyes rambóba átmegyek és mindenkit lesöprök
(ilyet azért ritkán művelnek velem, legutóbb most hétvégén volt a Compressed-en amikor ott voltál)
Téged figyelvén az egyik legfontosabb dolog az az hogy falhoz érvén nyomd le 2x a falhoz merőleges irányt és akkor ugrasz egyet, ezt jó lenne megszokni. Ha belejöttél akkor 2x merőleges irány + szóköz
ha ezt nem teszed akkor pillanatok alatt kiszednek mert földhöz ragadt embert könnyű kiszedni. -
JohnR
aktív tag
Megtaláltam a képet (nem rossz
).
Azért olyan sokáig nem szoktam nézni az eredményjelzőt, inkább a többiek játékát figyelem nézőként, és megnézem mi az erősségük és mik a gyengéik. Téged is elég sokáig néztelek, hogyan játszol.
A chaten láttam panaszkodtál a lagra, de mint írtam annyira nem megy az angol...
De azt észrevettem amikor egy csapatban voltunk, és te szedtél le
-
Necc
addikt
A linkben van egy másik link amiegy kép az a lényeg

Néha nem csak a statot hanem a chatet is figyelhetnéd, többször beugattam ha valaki a ponttáblára hivatkozott hogy k***ára pontatlan pontok kiosztásában és pingek feltűntetése tekintetében is, szóval megbízhatatlan. F6 adja a pontos és részletes infót amit csak én látok.
Továbbá van 2 gépem és nem fogom a kisebbiket fejleszteni annyi pénzem - kereset híján - nincs, majd szép lassan megörökli ebből az alkatrészeket ha úgy adódik a dolog
-
JohnR
aktív tag
A swapre a megoldás a memória bővítés (2GB-nál már ritkán folyamodik ehhez a win, bár néha rávetemedik). Ne hidd, hogy én egyszerre vettem meg ezt a mennyiséget. Folyamatosan cserélgettem le az 512-es ramjaimat (amikor épp kedvező volt az ár egyszerűen becseréltem 1 GB-osra kis ráfizetéssel), míg el nem értem ezt a szintet.
A pinged pedig figyeltem, és nem volt sokkal rosszabb, mint az enyém (40-60 között mozgott). Lehet néha rosszabb volt. Mivel gyorsan kiestem
volt időm nézegetni az eredményjelzőn a ping alakulását.
A link-hez csak annyit, ennyire nem megy az angol
. -
-
eastsider
nagyúr
Miértnem béreltek 1 szervert?
összedobjátok többen a pénzt, 1 ember összegyűjti és feladja havonta, igaz drága az UT suerver
[link] -
eastsider
nagyúr
Ha kell TS szoba az Esti játékhoz csak szóljatok

-
Necc
addikt
csak akkor vagyok ''kemény ellenfél'' amikor 5 másodpercenként laggolok egy kicsit
amúgy igen gyakran (néha másodpercenként többször) van ''packet loss'' -om és ilyenkor pik-pak le vagyok szedve mivel éppen nem lövök, nem veszi az ugrást, stb

ilyen a magyar ''minőségi'' net
-
Necc
addikt
Voltam, játszottunk, de szüleim szobájából és kitereltek
no meg elkezdett frissíteni ez a szaros anti-vir a kör legizgalmasabb részénél amit egy elköszönéssel és egy erős gépbe rugással honoráltam 
Holnap is leszek
mod: #4022 utolsó mondata
mod2: vagy sora? már fáradt is vagyok
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Retekegér
MODERÁTOR
Áhh zó, már kezdem kapizsgálni a dolgokat. Minden összefügg mindennel, kicsi a világ. Mesélt is nekem egy arcról, aki elverte őt kb. úgy mint ő engem (5-öt tudtam szerencsés esetben fragelni egy 30-as játszmán + 2-3-szor öngyilkos lettem
), de a névre nem emléxem, aztán lehet, hogy Hope volt az.
Nagy arc, néha majd' befostam a röhögéstől a szövegén...
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
válasz
Retekegér
üzenetére
Rááákóó?

Ő nagy arc, de fénykorában sem volt sajna olyan jó mint akkoriban pölö Hope az SMK-ból.
Amugy SaF-ba nem játszott aktívan, csak tiszteletbeli tag volt, mivel a Nyest és a SaF szoros barátságokat táplál.
(ha SaF-ról van szó kérdezz nyugodtan, egyik alapító és leader vagyok a két főből
) -
Retekegér
MODERÁTOR
-
JohnR
aktív tag
válasz
Retekegér
üzenetére
Az egyéni eredményeim[link] csak mióta netem van, rájöttem ezek nem sokat érnek
. Az emberi ellenfelek sokkal kiszámíthatatlanabbak mint a robotok, és aki ezt már 2 éve műveli az nagy előnyre tett szert (én csak 3 hónapja vagyok fenn, de tegnap este 2-szer is elkaptam a 2. helyet, és voltam már első is a Training Day-en, de az csak mák volt
). Kis csihi-puhi+mák+Kamikaze combo+adrenalin: a Bermuda csak erről szól. -
Retekegér
MODERÁTOR
De ez azért nem egy Training Day, azt hozzá kell tenni. Én elhiszem, amit mondasz, de leszögezném mégegyszer: nincs aimbot, meg semmi cheat. Az esély nem nagy, de ezek szerint mégis van. A taktika pedig az, hogy a Seasonsban leginkább a temető környékén kell maradni, mert ott vannak a jó cumók (páncél/health/dupla sebzés/redeemer) és ott kevésbé spammelnek. Tudtam, hogy Zax-on megakad a tekinteted

Sajna néha befigyelhet egy ''Humiliating defeat''.
Mod.: hogy én is mondjak valakit az elitből: R4ko. Prefixként volt már neki SaF, meg NyC is, most men tudom, hogy mennyire van benne...
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
válasz
Retekegér
üzenetére
meggyröl el tudom képzelni, ismerem hogy játszik.
Mocsok kemper DM-ben, meg szétszór raksival. 
Visszatérve még ott van Chuck alatt Zax is, aki nem mellesleg magyarország legjobb klánjának volt egyik tagja (s23), aztán jött át hozzánk, mikor s23 inaktív lett és nézd meg Ő is hányszor halt meg. Pedig Ő sem tolja gyengén.
De akkor mondok neveket akik nagyon ritkán tudnának ilyesmit véghezvinni a magyar scene elitjéből. Zseni, Stormy, Gali, Haxi, Kisampi, Operátor.
Kérdezd meg őket, mekkora esélye van egy DM-ben, hogy 50:0-ás eredménnyel zárjon az első. -
Necc
addikt
És mindez a tudás TAM-ban semmit sem ér vagy BR-ben... nem csak DM/TDM-ben kell gondolkozni emberek

1x gyakorlatilag nulla on-line ONS tapasztalattal elmentem egy szerverre és mégha nem is az első, de ott voltam nagyon a TOP-on
#4020: nekem azt hogy ''eltalálhatatlan'' vagyok, elég jó játékosok mondták és nem amiatt boszankodtak hogy a lámák nem futkároznak a shock kombóba
és ált. ''lag'' -ért imádkoznak hogy 1-2 sec kieséseim alatt (ami gyakran van
) kiszedhessenek 
-
JohnR
aktív tag
válasz
Retekegér
üzenetére
Én láttam már Bounty(SWE) nevü fickótól, hogy kell ezt megoldani. Egyáltalán nem lehetetlen. 30:0-ra alázta azokat akikről azt hittem megölhetetlenek. Végignéztem (nézőként) belülről mik a fortélyai. És nem volt semmi különleges. Nem szaladt be a tömegbe a golyózápor közepébe, hanem kívülről osztotta a sok lámát. Állandóan 199 élet+150 páncél volt rajta, mert egész végig azt szedegette meg az adrenalint.Ezért ha véletlenül valaki rálőtt kibírta. Ja, és minden lövése talált...
Amíg ezt nem néztem végig, én is azt hittem cheat az egész banda (hiszen én is végigtoltam a single részt már vagy 10x istenszerűben+ néhányszor gyengébben is, és meg sem tudom őket közelíteni). Volt, hogy kihívott egy figura 1 on 1-ban a Gael pályán, amin elég jól tolom, és még egy fraggot sem tudtam csinálni.
Azóta mióta ezt a figurát megnéztem (rájöttem nem cheat-ről van szó, egyszerűen az emberi ellenfelekkel vívott két éves gyakorlat eredménye ez) lenyugodtam, nem vádaskodok hanem szorgalmasan gyakorolok. -
Necc
addikt
''Olyan nincs, hogy ne spammeljenek be, vagy bele ne szaladj egy olyan lövésbe amit nem neked szántak.''
ehh dehogynem, én is ilyen kaliberű vagyok, célzásom béka popsija alatti 7%
de rendszerint csoportosan vadásznak rám és szétszórnak spammal abban reménykedve hogy egyikbe úgyis beleszaladok 
Persze ez után kör végén (TAM) rendszerint repkednek az anyázások valahogy úgy, hogy ''ha már célozni nem tudsz legalább megdögleni tudjál''
Természetesen ettől függetlenül nekem sincs hátul szemem

-
Retekegér
MODERÁTOR
Jó, nem kell elhinni, ahogy érzed.
Nézted a pályát? Seasons... Akár meg lehet úszni, mert elég nagy map. De kaptunk már ki 50:0-ra Campgrounds-on @meggy@-től (remélem így írja a nevét
), akkor én is ott voltam és leesett az állam.
Eredeti játékkal toljuk. Most szerintem suttyóban van, én meg melózok, de estefelé szólok neki... -
I_Am
veterán
válasz
Retekegér
üzenetére
Nem a ping fogott meg, hanem az 50-0ás aránya. (amugy a ping a játék végén a saját oldaladról legtöbbször igen, ilyen magasnak látszik, még sok megabites netnél is, ez egy bug)
A legjobb magyar 1on1 player sem képes ilyesmire public DM-en. Sőt a legjobb külföldiek sem. Olyan nincs, hogy ne spammeljenek be, vagy bele ne szaladj egy olyan lövésbe amit nem neked szántak.
És ha gondolod, akkor szolj neki, irj egy privit és mehetünk. Eredeti játékkal tolja? -
Necc
addikt
válasz
Retekegér
üzenetére
Bermuda irdatlanul túlzsúfolt, amikor (egyszer) bekerültem a hülye barmok az egyik legkisebb pályát válaszották meg 18 embernek! Iszonyat, ott nem lehet játszani, csak ész nélkül spamolni mondván ''úgyisÉtalálValakit''

mod: ahun én szoktam lenni már leítam párszor a címet, nickem ugyanez (+tag)
és mostanában tehermentesítve van így lehet jönni 
holnap leszek
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
Én nem is tudom mikor játszottam ezzel utoljára, most inkább a S.T.AL.K.E.R.-re leszek ráállva

-
Necc
addikt
Ejj de lehaltunk, senki semmit?
én hétvégén ráérek 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Elektromos autók - motorok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series X|S
- Gyúrósok ide!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- Xiaomi Redmi Note 13 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 6S Plus 32GB Rose Gold Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Láttam tegnap voltál viszont koliból nem tudok játszani
).