Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj.Mike
senior tag
hogyan lehet vele multiplayerben játszani?
-
Pala
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem igazán lendítette fel a forgalmat

-
Pala
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nincsen elég ember.... (szokás szerint). Mindig csak 2-3, ami DM-en kívül nem sokra elég.

-
Winner_hun
félisten
Keziccsókolom kéne játszadozni már.
Mivel a játékok témakör ismét megjelenik a bal oldali menüben, mi lenne ha ez a topik átkerülne oda? Lehet lennének új jelentkezők is
-
Larry303
addikt
instára lennék én is...
-
Pala
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
jaja, up!

Holnap felrakom a játékot, ma már nincsen kedvem szöszölni vele, meg a kiegészítőket is le kell töltenem hozzá. -
Majd' mindennap ráérek délután-estefelé, tudok alkalmazkodni a többséghez. csak sajnos nem vagyok túl jó.

-
Pala
veterán
mozogjon a topik, úgyhogy up.

-
Pala
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
No, ha sikerül még egy-két embert összevadászni (Retek? LeC? vagy bárki... ), akkor feltelepítem a cumót...
De előtte meg akarok bizonyosodni róla, hogy van értelme felrakni / beállítgatni.
-
Pala
veterán
No, valaki nyögjön valamit, hogy lenne-e igény a szerverre / játékra (mint régen) !

Vagy már mindenki az új UT-re koncentrál és ez meg megy a lecsóba?

-
Pala
veterán
Én is visszatérnék, szerverkreálással egyetemben, ha van elég vállalkozó kedvű játékos (mint már oly sokszor érdeklődtem ezügyben
)
Végre megvan az új gépem, még helyem is van az UT-nak (előző, 40GB-os vinyómon necces volt) -
Retekegér
MODERÁTOR
Ezt nézzétek meg, besz@rás: [link]

-
Andrej1
aktív tag
A sero már él lehet jönni hentelni ICTF
-
Andrej1
aktív tag
Na mostmár vagyok ma 19 töl fenn leszek a seron
87.97.30.153 a sero már müxik remélem
-
Necc
addikt
válasz
Andrej1
üzenetére
192.168.xxx.xxx címre soha a büdös életbe nem fogunk tudni csatlakozni, mert az egy HELYI HÁLÓZATI cím és nem internetcím!
10.xxx.xxx.xxx
192.168.xxx.xxx
172.<elfelejtettem
>.xxx.xxx
ez mind helyi hálózatos cím, és internetről lehetetlen rá castlakozni! (üsd ki a routert, vagy ha a router egy PC akkor arról fusson a szerver)
További rossz hír, hogy jövő héten délutános leszek, 23:30 előtt teljesen kizárt, hogy tudjak menni
-
Andrej1
aktív tag
Csáó mindenki !
jo rég nem voltam erre fele
Lenne igény insta serverre ? ICTF vagy IDM
nagyon esetleg TAM
régen volt részem 1 kis insta hentben
Ha lessz igény akkor tudok kreálni

-
Pala
veterán
No, kénytelen voltam újra megszerezni az UT-t, mert az előző egyszerűen eltűnt.
Hétfő estétől tudok szervert csinálni. Ha van/lesz rá igény, akkor szinte egész héten. -
Pala
veterán
Van egy kis gond: fogalmam sincsen hová kavarodott az UT DVD-m.... keresgélem-keresgélem, de lehet, hogy a mai meccs ugrik (vagy legalábbis én nem fogok tudni szervert szolgáltatni). Elnézést kérek mindenkitől..

-
Pala
veterán
-
Necc
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére

Pala na akkó má min. 3-an vagyunk
Szombaton szeptember, vége a kemény túlóráknak, több időm lesz UT-zni veletek
[Szerkesztve] -
scoot3R
csendes tag
Halika 1 kis info kellene dada meg den ék játszanak még ??? s23 ra gondolok. thx
-
Digital
addikt
Ma este?
-
Necc
addikt
Esetleg sezrver holnap este?

-
Pala
veterán
válasz
Digital
üzenetére
Hali! Bocs, csak most néztem be a topikba.
Lényegében ezekre van szükség:
UT2004 Mega Bonus Pack [link]
TAM [link]
TAM map pack. [link]
illetve hogyha nem eredeti játékod van, akkor a gamecopyworldről (www.gamecopyworld.com) vagy a gameburnworldről (www.gameburnworld.com) (hirtelen most nemtom melyiken van, lehet, hogy mindkettőn) az UT2004 Online Play Enablert, amit be kell másolni az UT2004\System könyvtárba és ott lefuttatni, nyomni két darab yest, és kész.
És most már akkor csinálok szervert hamarosan, csak jelezzze még 1-2 ember, hogy akar jönni.
-
válasz
Retekegér
üzenetére
Ejnye-bejnye....
Vihettem haza a gyereket gyalog,aztán vissza a motorért.
Jogsi már vagy 5 éves.
Azért nyugodtan bekaphatja a kedves közeg ettől függetlenül,mert nem csak engem baszogat,hanem a falu apraja-nagyját.
Azóta visszavettem a lendületből,így ha motorzni támad kedvem kimegyek hátra a tsz földre,és ott viszem a gyereket.
Azok meg úgysem szólnak.
Ha igen azok is bekaphatják.
-
-
-
-
-
-
nahh én kiszálltam egyelőre a számítástechnika mókuskerekéből.
vettem magamnak egy mocit és arra költöm a pénzt.
A gépbelsőt eladogatom,így nem hiszem,hogy mostanság látni fogtok a szervereken.
nektek további jó játékot...
-
Kedvenc mapom Season.
Itt legalább lehet lőni is embert,már aki tud bánni az egérrel és a fegyverekkel.
A sok kis láma már nem igazán tud kibontakozni,mert szart sem ér a kami és a feltöltött raksi.
Imádok egy jól dodge-oló, profin fegyvert használó ellennel küzdeni.
Látszik rajtuk, ki az aki már volt TAM-on, és tudja kezelni magát a játékot.
Ezután szokták vote-olni a hent mapokat. -
JohnR
aktív tag
-
GâLî
tag
Én szivesen beszállok a hentbe, csak elöbb hozzá kell szoktatnom magam h sűrűn nézegessem a PH fórumot
sajnos eddig ez nem volt erősségem
TS-t és szervert TAM/TDM-re tudok biztositani... De ha rámcsipogtok ircen annak is örülök... #wod.ut2k4 #wod.hu @ Quakenet wod^Gali`mcg ez itt a reklám helye 
-
Necc
addikt
Botok síkhülyék és kibaszottul idegesítően ''csalnak'' (wallhack, aimbot, nekik ''szabad'').
Szóval a héten délelőttös vagyok, délután ráérek, kivéve hétfőnként (Multi Clan Montday egyik népszerű VCTF szerveren, ahová csak a kiválasztottak léphetnek be
).
Továbbá úgy tűnik, hogy jövő hét legelején vagy ezen hét legvégén már kötik be az új netet, akkor előfordulhat, hogy pár napig nem leszek.
Hurrá, az új nettel remélhetőleg megszűnnek a kurva hétvégi 160-400 -as átlagpingek
mod: szerintetek 512Kbit feltöltéssel ÉS üvegszál alapú nettel csináljak majd én szervert? Elvileg ez a sávszélesség 10 játékosig (aktív játékos + spectator) elég.
[Szerkesztve] -
Necc
addikt
Én jövő héten délelőttös leszek, szóval legkésőbb 21:00-ig tudok jönni. A héten délutános voltam így nem tudtam jönni.

-
JohnR
aktív tag
Bocsi, de múltkor is azért léptem ki, mert már zörrenés volt a késői játék miatt.
Elég nehéz egyeztetni, ha fogják az ember f... izé, kezét
De ha épp nem néznek arrafelé, egy-egy bermuda menetet le lehet röffenteni...
Majd ha elkezdődik a tanév, talán több időt tölthetek a gép előtt. Akkor majd egyeztetünk.
Nem rajtam múlik...én benne lennék
-
válasz
Retekegér
üzenetére

Te felmászkálsz még bermudára?
Éjjel pár körön keresztül fentvoltam. és tele volt külföldiekkel.
Hogy miért találják meg ezek a honi szervert?
Mostanában inkább cs source-zok,ha időm engedi...az ut2k4 iránti vágy kezd lohadni.
Hiába a család sok időt elvesz a játékidőből...
-
Necc
addikt
Ecsém, a kriptában nagyobb forgalom van mint itt.
-
Necc
addikt
21:00 ma valaki, valami?

-
Necc
addikt
A héten délutános vagyok, így este nem tudok jönni hentesmunkára
legfeljebb reggel 
-
Pala
veterán
meg vagyok halva a melegtől, még mindig.
Nekem továbbra is az a gondom, hogy több ember kéne. Egyszerre mindig csak 2-3 ember van jelen a topikban, ha 5-6-7 jelezné szándékát, akkor máris csinálnék szervert.
De elvégre nyár van, és ebben a dög melegben érthető, hogy nem ül mindenki a gép előtt. -
Necc
addikt
Valaki, valamikor betéved ide? Vagy megint mindenki eltűnik a sűlyesztőben?
-
Necc
addikt
válasz
kretenallat
üzenetére
Ez rajtam nem múlik, de én 64kbit feltöltéssel csak 1 játékost tudok kiszolgálni, maximum meg lehetne rizikóztatni a 2-t, de még én + 2 fő sem tömeg

-
kretenallat
senior tag
en vmi tomeghentben lelnem oromomet mert regotan em jatszottam mar utvel... olyasmi szokott lenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 / ATX 3.0 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
- Új HP 240 G10 14 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 12GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy én ma ráérek, körbeérdeklődök még, hogy ki jönne, kiírom msn-re, az a biztos

![[kép] [kép]](http://winnerhun.uw.hu/taps.gif)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)