- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Aktív témák
-
biker
nagyúr
ebben a lapban a mistral ugyanolyan féloldalas cikket nyom, mint a bp-piacban, a többi bolt kb kishasáb, 10-12 tétel max, csak a jó vételeket teszik ki, max 1-2 konfig, ezekben általában sosincs csúszás, hiszen direkt azt teszik ki, amit épp sikerült jó áron beszedni.
a konfigárakra mindíg mindenhol ügyelnek, alkatrészárak meg készlet pedig, mint mondtam, péntek 18óra(lapzárta), illetve szombat dél(fizetős korrekció) és hétfő déli megjelenés közt szerinted változik???
nem nagyon :)
abban a lapban nincs olyan, mint a bp-piacban, hogy arra megy ki a harc, kinek van nagyobb, szebb hirdetése, és kinél van több valamiből.
nem is ez a lényege, egy ilyen hirdetésnek, hanem a figyelemfelkeltés... -
biker
nagyúr
amugy, ha yol tudom, a szakszervízbe viheted 1év után, illetve egyes esetekben hamarabb is oda kell vinni. (monitor, UPS/APC, stb)
-
biker
nagyúr
válasz
Agyasima #246 üzenetére
höhö...
nyalván azért vannak ott olcsó árak, mert azt hiszi aki ezt megköveteli, hogy bemész, és bár drágább, de megveszed, mert nem állsz neki keresni uj üzletet...
Pedig de... hiszen alig 100m-re ott van egy, de 500m-en belül 3 is van :)
de az ember gyarló, és lusta ujat keresni, megveszi ennyiért... -
biker
nagyúr
hangsúlyozom, nem voltunk, és nem leszünk konkurrensek soha...
a ''partner cég'' akinél dolgozgattam, 99% javít, 1% árul.
én magánban max magamnak veszek...
Hivatalosan pedig, ami nincs a datáimnál, jelenleg a világ egyik legnagyobb csomagolástechnikai cégének magyarországi vállalatánál vagyok szerelő, szerintem nem fogtok egyhamar csomagológépet árulni.
mint szerelő, tudom mi a garanciális kötelezettség, és ennek eleget is teszünk szintúgy, mint mások :)
a különbség csak ott van, hogy nálunk egy gép az kb 250.000 -- 30.000.000.- között van, és alkatrészeik is többe kerülnek, mint egy jobb vga...
amugy mindenhol beleesik egy egy porszem a gépezetbe, nagykerekben is vertek már át, így tanul az ember...
(PIII provi ment 10hónapot serverben, majd megáll. kivesz, gondosan átnéz, nagyító, semmi sérülés.
bevisz nagykerbe, ahonnan van, csávó átvesz, nézi, megmuattja a kollegának a pult mögött, ahova nem látok be, majd közli, le van sarkazva.
na ekkor tényleg le volt, denem így vittem be.
lenyomták a sarkát, ne kelljen fizetni.
majdnem ölés lett belőle, a végén cserélték.......)
a nevüket nem írnám le.... maradjunk anyiban, már visszakínáltam őket... -
biker
nagyúr
G.M. = Gruber Mátyás www.mistral.hu ... szerintem megtalálod a nevét...
amugy ez kb nyitás után 2-3 hónappal volt, épp reggel szabad voltam, gondoltam benézek...
nem mostanában, főleg hogy szept. óta pesten lakom, és előtte sem sokat jártam a városban, csak ha dolgoztam... -
biker
nagyúr
Én meg a datáimnál láthatod, ki vagyok...
anno szegedi voltam, mikor nyitottatok jelentkeztem is, és azt a választ kaptam a főfő emberkétől(G.M.) (persze nem hivatalosan mailben, ahogy kell, hanem egy fórumon) ''te kis pinceboltos, mi van, becsuksz? hehe... jönnél mi?'' :)
és nem is vagyok pinceboltos, csak dolgoztam ott, és most is, de már csak webes alkalmazásokkal... és a ''bolt'' nem is bolt volt, hanem elsősorban elektro szervíz, és mellékesen számtech forgalmazás, tehát csak ennyit tévedtek, nem én vagyok a boltos, és nem is volt bolt :)
és nem is csuktunk be, mert nem vagytok konkurrencia, mert tudtommal nem monitorszereléssel, és egyéb informatikai eszközök javításával foglalkoztok, meg nem is webes fejlesztéssel...
csak a mcw(mcwbp), Guest(nem a vendég guest, ez a nickje), Gruber, Mistral_szerviz, és egyéb forumozók(mind mistralosok) híresztelik, én egy csődbe ment konkurrencia vagyok...
de abban,hogy minden frankó szegden, csak akkor hiszek 100%-on, ha már nem azok vannak ott, akik a nyitáskor...
egyik reggel láttam nyitás előtt (a fő nyitás után 2-3 hónappal) hogy mint fociznak a polcok között üres kartondobozzal, amit góóól felkiáltással beíveltek az egyik polcra :(
mellesleg neked akkor egy gondod van: szegeden még tényleg ha jól tudom, korrekten mennek dolgok, de lehet, nem látod át, mi megy a váci úton.
mmint gariilag...
hogy asszony munkahelyén (gyermekotthon) az egyik gyerek 5x vitte be a gépét, 2-4 órás sorbaállásokkal, mire vééégre kicserélték a HDD-t, mert 3x formázták, 1x órákon át tesztelték, meg azt mondták rossz az alaplap, mire kiderült, az is tőlük van, akkor cseréljék,,, akkor mégsem volt már rossz, és 5.jére cserélték.
ez ha jól tudom szegeden még nem így megy.
Szóval te egy ilyenhelyet védesz, ahol azt mondták a hwsw-n: ''ugassatok csak, akkor is van évi x-százezer vevőnk, nem vagyunk rátok szorulva!'' (Guest és mcw) -
biker
nagyúr
sajnos csak futtatás, ingyenreklám...
Mivel több társfórumban a T. közp. szervízvezető és T főfőmistrálvezér már elmondta, ''le vagyunk szarva'', ''ne ugassunk'', ''hazudoznak itten'', és hasonlókat, meg hogy ''nem vagyunk a pénzetekre szorulva'', sajnos nem várunk el értelmes és méltó viselkedést, főleg nem komoly, hogy nem hivatalosan teszed.
Ezeket nem keresem ki, de segítség: hwsw mistrál fórumok, terminál mistrál fórumok aktív szereplői a mistrálos vezetők mcw néven (a szervíz@mistral.hu emaillel) A.P, és Gruber urak is írkálnak, közülük Gruber úr az egyetlen, aki hivatalosan is válaszolgat, a többiek csak leugatnak, lefikáznak hasonlóan.
Keress ki, mik történnek ott ezer szólásokon keresztül, és ne védd őket...
vagy fedd fel magad, ki vagy és hol, és ennek fényében beszéljünk tovább!
egyszerűen hülyének nézel, ha szerinted elhiszem, hogy mostantól a mistrál a szent béke és a kozmikus szeretet ösvényén jár...
Aktív témák
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest