Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!

Aktív témák

• biker

nagyúr

válasz HiYuRei #220 üzenetére

Én meg a datáimnál láthatod, ki vagyok...

anno szegedi voltam, mikor nyitottatok jelentkeztem is, és azt a választ kaptam a főfő emberkétől(G.M.) (persze nem hivatalosan mailben, ahogy kell, hanem egy fórumon) ''te kis pinceboltos, mi van, becsuksz? hehe... jönnél mi?'' :)
    és nem is vagyok pinceboltos, csak dolgoztam ott, és most is, de már csak webes alkalmazásokkal... és a ''bolt'' nem is bolt volt, hanem elsősorban elektro szervíz, és mellékesen számtech forgalmazás, tehát csak ennyit tévedtek, nem én vagyok a boltos, és nem is volt bolt :)
    és nem is csuktunk be, mert nem vagytok konkurrencia, mert tudtommal nem monitorszereléssel, és egyéb informatikai eszközök javításával foglalkoztok, meg nem is webes fejlesztéssel...
    csak a mcw(mcwbp), Guest(nem a vendég guest, ez a nickje), Gruber, Mistral_szerviz, és egyéb forumozók(mind mistralosok) híresztelik, én egy csődbe ment konkurrencia vagyok...

de abban,hogy minden frankó szegden, csak akkor hiszek 100%-on, ha már nem azok vannak ott, akik a nyitáskor...
    egyik reggel láttam nyitás előtt (a fő nyitás után 2-3 hónappal) hogy mint fociznak a polcok között üres kartondobozzal, amit góóól felkiáltással beíveltek az egyik polcra :(

mellesleg neked akkor egy gondod van: szegeden még tényleg ha jól tudom, korrekten mennek dolgok, de lehet, nem látod át, mi megy a váci úton.
    mmint gariilag...
    hogy asszony munkahelyén (gyermekotthon) az egyik gyerek 5x vitte be a gépét, 2-4 órás sorbaállásokkal, mire vééégre kicserélték a HDD-t, mert 3x formázták, 1x órákon át tesztelték, meg azt mondták rossz az alaplap, mire kiderült, az is tőlük van, akkor cseréljék,,, akkor mégsem volt már rossz, és 5.jére cserélték.
    ez ha jól tudom szegeden még nem így megy.

Szóval te egy ilyenhelyet védesz, ahol azt mondták a hwsw-n: ''ugassatok csak, akkor is van évi x-százezer vevőnk, nem vagyunk rátok szorulva!'' (Guest és mcw)

Aktív témák