Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!

Aktív témák

• HiYuRei

csendes tag

válasz biker #218 üzenetére

Amugy egy aprosag, NEM ingyenreklam miatt es nem mert ''futtatas'' Csupan amiatt, hogy TISZTAZZUK az ITT!!! felmerult kerdeseket, probelmakat.

Tehat amig lesz M. ellenes ''reklam'' (azert irtam igy mert sajnos a rossz hir ''keltese'' kozlese negativ reklam) addig megprobalom azt realistan talalni (tehat megszolal a masik oldal is!)
    Azaz azt szeretnem elerni hogy ne masik PH topicban szidjak a M.t hanem itt tegyek fel a kerdest, es ha lehet megoldjuk anyazas nelkul EMBERI hangnemben.

Amugy Szegednek a hire meg a M. on belul is NAGYON jo es a casarlok is igy gondoljak (hidd el nyugodtan)

Termeszetesen sajnos nem lehet mindenki elegedett, de pont miattuk szeretnenk mindenkinek meg jobb meg szinvonalasabb szolgaltatast/kiszolgalast/termeket nyujtani.

Tanulnuk a hibainkbol. Es ehhez Kommunikaciora van szukseg.

• HiYuRei

csendes tag

válasz biker #218 üzenetére

MONDTAM HOGY NEM VAGYOK HIVATALOS MISTRAL bekito es szoszolo sem.
    Csupan en vettem a faradsagot (engem meg nem lomboztak le azok a ki beszolnak lefikaznak) hogy normalisan lehessen ITT beszelgetni, kerdeseitekre valaszolni!

Monogrammom V.G.L. Es Szervizvezeto vagyok Szegeden, latod felvallalom hogy Ki vagyok! Most tedd meg ezt TE is!

Amugy A.P. Es mas urak valaszaiert es tetteirt nem valallom a felelosseget, en A MAGAM neveben beszelek, es ezt a ceget (legalabbis azt a reszet ahol en dolgozom) probalom REALISAN feltuntetni.

A ''leugatas lesz*ras'' miatt pedig en NEM kerhetek elnezest ezt ok maguk tehetik meg, de gondolom nem azert irtak/mondtak mert olyan hangnemben es stilusban kozelitettek meg oket.

Nem a M. jar a beke es a szeretet osvenyen hanem JOPAR ott dolgozo ember, akiknek FONTOS amit csinalnak FONTOS a vasarlo FONTOS a ceg es a SAJAT johiruk.

Hidd el a fent amlitett urakkal is LEHET ertelmesen higgadtan NEM ANONYM fikazasokon keresztul ERDMEBEN ERTELMESEN beszelni.

Aktív témák