- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
Den
veterán
Nem erre gondoltam, hanem arra hogy vajon a többi cég összes ára egyezik a hírdetésben szereplővel, és tényleg mindent kapn0 amit hirdetnek? Mert ugyan nem ellenőrizgettem le a budapesti piac összes hirdetését, de arra eléxeem hogy amikor a gépem vettem akkor regeteg cég honlapján (ami sokkal naprakészebben tartható mint egy apír újság) szerepelt olyan cucc amit kerestem, aztán mikor telefonáltam kiderült hogy a fele nem kapható ami meg igen az állt valamivel drágábban.
-
HiYuRei
csendes tag
Minden nem a Cegnel (tehat nem csak M.!!!) a kulso cegnel torteno jotallasu termek javitasa/csereje a szakszerviz feladata (pl monitor nyomtato 2-3-5-ev garis termekek) mar 3 nap utan oda vivendok (a torveny alapjan).
A lifetmiesek 1 evig a forgalmazonal (pl M. vagy a 100 meterre levo bolt vagy az 500 meterre levo) es UTANA a szakszerviznel.
Es jol mondod igen igy igaz es ezt torveny irja elo. -
-
HiYuRei
csendes tag
De azért beláthatod hogy a pozitiv reklam azert sokkal kellemesebb (foleg ha ebben dolgoztal ;) )
Amugy nincs a cegnel G.M. emberke gondoltam megjegyzem :))
''csak a mcw(mcwbp), Guest(nem a vendég guest, ez a nickje), Gruber, Mistral_szerviz, és egyéb forumozók(mind mistralosok) híresztelik, én egy csődbe ment konkurrencia vagyok...''
Csak hogy tudd en NEM oket vedem hanem A M.-t Mert szeretnem ha a POZITIV csengesu ''reklam'' lenne a koztudatban.
Habar tovabbra sem a reklam miatt akarok SEGITENI!!! -
HiYuRei
csendes tag
Amugy egy aprosag, NEM ingyenreklam miatt es nem mert ''futtatas'' Csupan amiatt, hogy TISZTAZZUK az ITT!!! felmerult kerdeseket, probelmakat.
Tehat amig lesz M. ellenes ''reklam'' (azert irtam igy mert sajnos a rossz hir ''keltese'' kozlese negativ reklam) addig megprobalom azt realistan talalni (tehat megszolal a masik oldal is!)
Azaz azt szeretnem elerni hogy ne masik PH topicban szidjak a M.t hanem itt tegyek fel a kerdest, es ha lehet megoldjuk anyazas nelkul EMBERI hangnemben.
Amugy Szegednek a hire meg a M. on belul is NAGYON jo es a casarlok is igy gondoljak (hidd el nyugodtan)
Termeszetesen sajnos nem lehet mindenki elegedett, de pont miattuk szeretnenk mindenkinek meg jobb meg szinvonalasabb szolgaltatast/kiszolgalast/termeket nyujtani.
Tanulnuk a hibainkbol. Es ehhez Kommunikaciora van szukseg. -
HiYuRei
csendes tag
MONDTAM HOGY NEM VAGYOK HIVATALOS MISTRAL bekito es szoszolo sem.
Csupan en vettem a faradsagot (engem meg nem lomboztak le azok a ki beszolnak lefikaznak) hogy normalisan lehessen ITT beszelgetni, kerdeseitekre valaszolni!
Monogrammom V.G.L. Es Szervizvezeto vagyok Szegeden, latod felvallalom hogy Ki vagyok! Most tedd meg ezt TE is!
Amugy A.P. Es mas urak valaszaiert es tetteirt nem valallom a felelosseget, en A MAGAM neveben beszelek, es ezt a ceget (legalabbis azt a reszet ahol en dolgozom) probalom REALISAN feltuntetni.
A ''leugatas lesz*ras'' miatt pedig en NEM kerhetek elnezest ezt ok maguk tehetik meg, de gondolom nem azert irtak/mondtak mert olyan hangnemben es stilusban kozelitettek meg oket.
Nem a M. jar a beke es a szeretet osvenyen hanem JOPAR ott dolgozo ember, akiknek FONTOS amit csinalnak FONTOS a vasarlo FONTOS a ceg es a SAJAT johiruk.
Hidd el a fent amlitett urakkal is LEHET ertelmesen higgadtan NEM ANONYM fikazasokon keresztul ERDMEBEN ERTELMESEN beszelni.
Aktív témák
- Call of Duty WW2 PS4 játék
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD RX6600 8GB!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest