Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Casterke
tag
Szeretnék ötleteket kérni tőletek, ma jött meg a z906-om, minden szép és jó, de most akartam volna mutatni havernak a mélynyomót és mutatnám ha menne.... Először azthittem, hogy csak a gépen van elállítva, de semmi... Átkötöm másik kimenetre semmi... Valami ötletetek nincs? Esetleg túlmelegedett Alig 4órája van bekapcsolva...
-
Casterke
tag
Leírom pontosabban 3órakkor összeraktam megnéztem egy filmet aztán egy kis zene, de a hangerő nem haladta meg az 50%-ot. Elmentem otthonról és amikor visszajöttem már nem szólt. Próbáltam két hangkártyával is, de azzal sem ment próbáltam a factory reset-et, de azután sem ment aztán a input gombot ha megnyomod amikor bevan kapcsolva elvileg lesteszteli a hangfalat egy zajjal, de az sem csinált semmit. Nem hangkártya hiba nem szoftveres akkor én feladtam...
-
Casterke
tag
válasz Turbolada II #69 üzenetére
Hát mondhatjuk úgyis, hogy gyökerestől megoldották, mer küldenek egy újat
-
Casterke
tag
Rendben megpróbálok, de nem tudom mikor jön. Megbeszéltek szerint érte jöttek és aztán csak vártam vagy 5napot semmi, felhívtam őket és akkor közölte velem, hogy akkor rendel nekem egyet mondom miii vaan? Előtte megbeszéltem velük hogy elviszik és küldenek egy újat nem tudtam, hogy külön kérni kel, hogy küldjenek egy cserét Ezután közölték velem, hogy nincs raktáron, de ahogy lesz 5nap és megkapom, de arra nem kaptam választ, hogy mikor lesz raktáron Remélem nem kell többet gariztatnom, mert amire visszaküldik kijön egy új széria
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest