Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Egy korszak vége
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
D-LAN|FuRioN
aktív tag
válasz Turbolada II #1108 üzenetére
Igen persze, olvastam azt hiszem talán pont itt, hogy nem érdemes jó kártyánál eröltetni az optikát mivel akkor az z906 beépítettjét használja dekódolásra.
kizcar | Lesz optikai kábelem azt is kipróbálom már, így hangzás tekintetében és az analóg integrált verziót is. Bár gyanítom hamar dobni fogom azokat a verziókat. Viszont remélem türelmes vagy, mert nem sok időm van mostanság. :/ Vagy most vasárnap vagy jövő hétvégén tudok foglalkozni vele. 54k -ért te is kuponoztál gondolom. Egyébként persze, hogy van komolyabb, sőt... Nagyon sok van. Pont ma néztem a denon egyik házimozi erősítőjét 10 csatornás. 3 Millió Ft. Egyszer egy ilyet is meghallgatnék szivesen, hogy mit szól.
[ Szerkesztve ]
\'\'Sebességmámor, mindenki ezzel vádol, a kilóméteróra is csak lehunyt szemmel számol, a gumi lángol, az autó szinte táncol...\'\'
-
kapicsabi
tag
Szia!
Kipróbáltam úgy, ahogy korábban mondtad, hogy vegyem a center hangját max-ra. Jobb lett, de párom szerint így is sokkal hangosabbak az effektek, mint a beszéd. Mindegy, majd megszokja... :-)
Én egy A.C Ryan HD2 mini-vel használom, optikai kábellel összekötve. A lejátszót melyik kimenetre állítsam? Van olyan, hogy HDMI output (gondolom ez minegy, hogy min van) és van olyan, hogy SPDIF kimenet. Ez most LPCM-en van. Befolyásol az valamit, ha ezt átállítom Passthrough-ra?
-
kizcar
tag
Köszi. Akkor menyugodtam És egyébként ez miért van így. Én mindig is azt hittem, hogy a másik módszer jobb. Legalábbis mintha ezt olvastam volna egyszer valahol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- ! 2 év gyártói garancia ! AULA F87 PRO Vezeték Nélküli Mechanikus Gamer Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest