Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto211
őstag
Hali. Na ha minden igaz jövőhéten csönget be a ups a z906al

Tegnap utaltam nekik az összeget.. Azt szeretném kérdezni a z906al kapcs.-ban hogy optikaival lesz összekötve tv-re. És hogy van különbség pl ha pc-re kötöm optikaival, vagy tv-re. ?? Tehát úgy értem h ha pc-re az integrált hangkarira kötöd közel se szól olyan jól mint pl: egy X-fi Xtreme gamer vagy music hangkarival.. És ez tv-n és pc-n is így van, vagy mivel ez már digitális összekötés lesz , ezért ua mint ha pc-n kötném rá opticaival?? Meg hallottam azt hogy 2hétig csak finoman szabad nyomatni a z906ot, hogy ez valóban így van? Mert én barom anno a x530at megvettem és felnyomtam majdnem full bass-ra full hangerőre, na de mondjuk az nem ilyen kaliberű cucc.
Vároma válaszokat.Üdv: Robi

Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Yettel topik
- Projektor topic
- PlayStation 5
- Filmvilág
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia) - AKCIÓ
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest