Hirdetés
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorincmate
tag
Én is büszke tulajdonosa lettem egy z623-nak a tapasztalataim: Hát kell egy-két nap amíg bejáratódik. Minden szép és jó, nem recseg vagy hasonló. Igaz még nem kormoltam ki úgy istenigazából, de úgy moderáltan feltekerve is jó hangja van. De igaz ami igaz, a középmagas tényleg egy kicsit szolid lett én személy szerint szoftveresen tudtam ellensúlyozni. Egyébként én 32K jutottam hozzá és ár/érték alapján nagyon elégedett vagyok, hibájának tényleg csak azt lehet elmondani, hogy gyenge a középmagas és, ha nem kap jelet, de be van kapcsolva enyhén zúg, de ezt tényleg csak akkor hallani ha közel hajol az ember. Ne csak panaszkodjak mondjak valami jót is, a mély az tényleg nagyon jónak mondható, hallottam már jobbat is de nem ilyen áron volt. Nagyon szépen elfér mivel 2.1, igaz nem valami műremek a design, de az én szobám sötét szóval nem ezt nézem. Hangkártya ügyileg érdemes valami tisztességessel próbálkozni, vagy valami jóféle integrált verzióval.
Tudom, hogy nem volta valami összeszedett írás, de tőlem most csak ennyi telek. Mindenki szűrje le belőle a lényeget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem lesz Redmi Note 16, évet ugrik a sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xbox Series X|S
- Facebook és Messenger
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- LG 45GR65DC-B 45 / 5120x1440 / 200HZ / VA /
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- Beszámítás! LG UltraGear 27GL850 144Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP Victus 16 i5-11400H 16 GB RAM 512SSD RTX 3050 4 GB FHD 144Hz
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Corsair Vengeance LPX 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest