Hirdetés
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Bár elszoktam a fórumtól, nekem is sokat segített anno, így most én is igyekszem nektek segíteni: íme egy kis kedvcsináló a Logi Z4-eséhez.
Számtech boltban dolgoztam, ott volt alkalmam kipróbálni a Z3-at anno, és nagyon tetszett, abszolút torzításmentes mélyei voltak, meg az egész úgy tök rendben volt, ahogy volt. DE. Jött a Z4
Magasaiban messze veri (szerintem), sokkal tisztábbnak tűnik, a távirányítója valami szuper, tovább nagyon ízléses az egész kompozíció. Mélyben kb ugyanolyan, ott nem veszek észre különbséget, természetesen félig sem tudom felcsavarni (panel), de atomul szól. Ne tévesszen meg senkit se a szatelitek képeken látható mérete, a valóságban másfélszer akkora mint ahogy gondoltam. És nagyon ott vannak hangzásban
Tehát hiába ugyanazok a gyári specek, szerintem übereli a Z3-at, nem is kicsit. Persze kell hozzá normális hangkártya (én Audigy 2vel használtam, Acoustic-hez közeli EAX beállításokkal) - Fontos: mindezek csak zenére vonatkoznak, játszani nem nagyon szoktam, filmezni még nem filmeztem vele.
Remélem tudtam segíteni.
Összefoglalva: Jobban szól mint ahogy kinéz, ez talán mindent elárul
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Linux kezdőknek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen routert?
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- GamerPC RX 9070/7700X/32GB DDR5/1TB M2
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Lenovo ThinkPad P15 G1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest