- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
-
LOGOUT
Autós topik
-
ArthurShelby
addikt
(rögzített hozzászólás)
Ha jól látom feltörtem, mint a talajvíz, és szervezővé avanzsáltam (sosem volt még rögzített hozzászólásom
).
Nem én vagyok a társaság közepe (ha kell, szívesen átadom ezt a szervezői posztot), de a szavazás alapján a szerdai budaörsi helyszín nyert.Tehát a következő autóstali április 16-án szerdán 17:00-tól.
Helyszín: Auchan totemoszlop alatt: (47.4530292, 18.9443333) [kép] [kép] [kép]Maps: https://maps.app.goo.gl/DH7brzbQb9HbETmQ7
Waze: https://waze.com/ul/hu2mmzndcfValószínűleg itt csak a budapesti keménymag lesz jelen, de aki lemarad/nem tud jönni ne keseredjen el, lesz egy tali húsvét után is.
[ Módosította: Qru ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Magnum_
nagyúr
arra az esetre érvényes, amikor a jármű halad, mozog, DE amikor bármilyen ok miatt megáll, akkor nem. Tehát ha a dugóban éppen állok, azaz nem vagyok mozgásban, akkor pörgethetem a segges képeket az instán, videózhat a rendőr.
de amint mozgásba lendülök, csoki, tehát mielőtt elindulnék, lezárom a képernyőt és leteszem. sokszor mobiloztam már rendőrautó mellett állva a dugóban. -
BigBlackDog
veterán
Hát, egy Jazz nem romlik el. Ez egy axióma.
Mondjuk azt mondanám, hogy a hosszbordás szíj miatt nem romlik el a generátor, de végül is a hosszbordás szíj viszi át a hajtás a segédüzem (tehát többek között a generátor) felé, ha jól tudom, így szerintem akár lehet is köze a cserének ehhez. De ez csak hasraütés, várjuk ki a végét!
-
-
Qru
MODERÁTOR
Kérlek ide fáradj át: Milyen autót vegyek topik
-
BigBlackDog
veterán
A típus véleményem szerint nem rossz választás, az 1.4-es motor kell azért bele, ahogy másoktól hallom.
Az autóvásárlásos, vagy a Hondás topikban talán találsz több infót is. Továbbá ajánlom ezt a -szerintem- hasznos irományt, illetve írtam a saját tapasztalataimról is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sorozatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest