Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• -v-

addikt

válasz Evil Snowman #64244 üzenetére

Azzal abszolút egyetértek. De a tények ismerete nélkül szerintem elég nagy hiba egy ilyet lehozni, nem tudjuk mi történt, és ő sem tudja. Ha tényleg a büdös cigány racsingolt a jobbkormányos lefingott mergájával, és úgy történt az eset, ahogy, akkor nem a jelenlegi eset kapcsán kellene ezeket boncolgatni, nem ezen az apropón kell ezt felhozni, mert akkor ez nem erről szól. Tudod, a mondat első fele igaz, a mondat második fele igaz, csak éppen nincs közöttük összefüggés ... itt nem a friss jogsival volt akkor a baj. Tudom ez a TC, nem a New York Times, de azért sokan olvassák őket, van rajtuk felelősség, zéró hitelesség, fingja nincsen mi történt, odafossa az első spekulálgatását ... az más, hogy itt vagy bárhol leírogatjuk a véleményünket, szerintünk mi történhetett, de olvasd végig facebookon meg a post alatt a kommenteket, őszintén, elérte ez a cikk a célját? Vagy csak kitört a frusztráltság (amiből van elég), anyázás, sötétség az emberekből .. meg megint csak hangulatot sikerült kelteni. Bár őszintént szólva, ha nem a tényekre alapozunk, akkor mindig csak az indulat meg a szubjektív nézőpont marad, szóval mit várunk?
    Ír a cikkben dolgokat, amik jók és egyet lehet velük érteni, nem most kellett volna írni és nem így, összességében pont hogy ez a cikk sem tud értéket közvetíteni, mert nélkülözi az objektivitást és a tényeket, ami szerintem bármilyen újságírásnak azért valamilyen szinten az alapja kéne, hogy legyen. Ilyen formán meg szerintem ez így elég kontraproduktív lett.

[ Szerkesztve ]

• szabonagyur

félisten

válasz Evil Snowman #64244 üzenetére

vagy életkorhoz vagy jogosítványhoz élettartamához kéne kötni, hogy milyen erős autót vezethetnek az emberek.

Mert amikor az 1.0 Swift beáll mellém és úgy érzi, hogy versenyezni akar az nem gond (de mondhattam volna bármilyen járművet, nem ritka a 60-90 LE-s versenyzők)? Azzal is ugyanígy bele lehetett volna rongyolni egy álló autóba, max a suzi vezetője sem száll ki belőle.

Aki nettó hülye az egy babakocsival is versenyezni fog és hasonló lesz a vége.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés