Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• M_o_g_y_i

őstag

válasz Skillet #29128 üzenetére

Az a baj, hogy tudom, tudjuk ezt sokan, mégis mint a birkák tűrjük! :(( :W
    A másik dolog (részben kérdés, mert pontosan nem tudom): ha a rendőr trafizik, nem kellene látható helyen állnia, nem "elbújva"? :F
    Mert csak logikailag: mi a sebesség-ellenőrzés (elvi :o) célja? :F
    Megelőzni a gyorshajtást, igaz? :U :K
    Értem ezalatt az ész nélküli száguldást, nem a 90 helyett pl. 105-tel közlekedést.
    Ha nyilvánvaló lenne a sebesség-mérés ténye, azaz látható a kamera/rendőrautó, akkor azok is lassítanának, akik esetleg notorikus száguldozók. Szerintem...
    Ha csak annyit elérnének, hogy azok, akik 90 helyett 130-140-et is "megengednek maguknak" - majd szépen legyalulnak valami vétlen szerencsétlent - beállnának 100-105-re, már eredmény lenne. :K
    De így, pff... Egyértelmű a bírságra hajtás, az előzőhöz hozzátéve a "kint felejtett" 60-as táblákat, mert pont ott lehet rendesen becopni, ha csak az adott szakaszra megengedett sebességgel is közlekedünk. :(((
    Nyugodtan ki lehetne rakni ilyen kamerát jelző táblát gyakrabban, mellette az adott szakaszra érvényes seb.korlát jelzésével, akkor talán előbb-utóbb rögződne a fejekben, hogy csak egy kicsit is próbáljanak szabálykövetőbbek lenni, ha nem is a saját, de mások épsége érdekében. :K
    Mert bár legszívesebben én is 110-120 körül járnék a legtöbb általam bejárt utakon (bár azok minősége sem teszi ezt lehetővé :(), de... Inkább általában a "+10 -es szabály" (óra szerint) lövöm be a sebességet, akkor még nincs se bünti, se nem okozok fölösleges kockázatot. :N

Új hozzászólás Aktív témák