- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Autós topik
-
radi8tor
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Június 9. (hétfő) 15:00 kezdéssel autóstalálkozó a nyári rezidencián.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz
6030D #203740 üzenetére
Gyári Samu kábellel gond nélkül megy, indul az AA, szóval nem hiszem, hogy ez lenne a gond. Amúgy fájl átvitel az alapértelmezett, megkérdezni nem kérdezi, de az értesítési sávban ott van az opció, ha jól emlékszem.
Hihetetlen, hogy nincs ma egyszerűen egy normális Droidos telefon. P20 Pro után nagyon dilemmáztam, mi legyen, S21, vagy iphone 12. Kb. ez a 2 opció van, ami kompakt méretű, és tudja azt, amiket kerestem (wifi6, wireless charging, "kis méret", erős, kompromisszum mentes, mert nekem ne lagoljon, lassuljon egy telefon). Legközelebb, bármennyire is nem szeretem, almát veszek.Ja, meg amit a Megane 4-emen jobban szerettem, az az "alkalmazásváltás", vagyis hogy AA-ba bármikor vissza tudtam térni egy gombnyomással, mert a kijelző alján, középen mindig ott volt az Android auto gomb. Itt a Passaton meg ha bemegyek valamelyik másik menübe (Rádió, tel., média, Car, stb.) akkor először nyomjam meg a menü gombot, majd katt az Android Auto-ra. JÓ, mondjuk csak egy gombnyomással több, nem vészes, csak kényelmesebb volt a Renault-s megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged