- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagesz93
addikt
válasz
tboldi #335345 üzenetére
Ez egyáltalán nem biztos, de így könnyen kiderülne. Bár nem azonos kategória, csak eladás, de múlt hét közepén hirdettem meg a Balenonkat (magasan a legdrágább volt a hirdetettek között), tegnap meg is vették, úgyhogy lehet jövök majd 1-2 HD képpel ha lesz valami új jövevény...
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
tboldi #335302 üzenetére
2 makacs egy csardaban.
Nalunk is visszasirja fater a Puntot amiben se klima, se abs, se legzsak, se radio nem vt. De az vt az utolso auto, amihez teljesen adoptalodott. Szerencsere nem az o neven vt igy eladtuk amikor szitava rohadt az alja.
Ha megis menne a Jazz irja ram.
-
grizlisandor
veterán
válasz
tboldi #335003 üzenetére
Felhívtam a helyi kirendeltséget, hogy mizu. A csávó közölte, hogy sz*r a webshop termékbeérkezési tájékoztató, de még az alkalmazásban is, de amúgy itt a cucc.
Pár napra rá megyek érte, mondom a rendelésazonosítót, hogy jöttem a cuccért.
Neki nem kell, hanem mondjam a nevemet meg csörgessek meg egy számot, mondom minek? A webshopban megadtam mindent, hogy ezt így szokták. Jól van mondom. Erre nézem a számlát, amit adott semmi rendelésazonosító nincs, úgy papirozta, mintha bolti készletről szolgált ki. -
válasz
tboldi #334960 üzenetére
Túrtam a netet, de nem találtam melyik az, bal szélső volt laza, ez is simán lehet logika alapján, bekarikáztam melyik.
Mondjuk a gyertya vezeték is elég ratyi állapotban van már, burkolat kb nulla, láttam a bemenő vezetékeket…
Én ezzel tuti nem mennek sehova ha az enyém lenne.
Ja ez netes kép, az állapotok köszönőviszonyban sincsenek ehhez. -
kisza25
félisten
-
Micsurin
nagyúr
válasz
tboldi #334861 üzenetére
...szerencsére a policy azt kilövi.
Hmmm egyébként a Bravo formája is marhára bejön nem csak a Giu.
Nagy plusz, hogy itt a kínálat legtetejéből vadászhatnék valamit és MultiAir mellett is maradna annyi, hogy rögtön szétborítassam a blokkot csapágyazni, ha kell veztengelyt cseréltetni.
Aztán mehet is fel a 1446. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
tboldi #334761 üzenetére
Pont tegnap este jött szembe a fb csopiban, hogy egy Bubihoz való Eibach ültetőrugó szettet árultak. Igaz ehhez meg kell(ene) venni a hozzá tartozó döglött motoros dízelt is.
Mondjuk a nagyobb fék, a fekete sportülés és a jobb fejegységet tudnám is hasznosítani élből. Esetleg a 17-es alufelniket... -
hobizoli
nagyúr
válasz
tboldi #334726 üzenetére
standalone ECU-val es E85 mellett mi 875cc/min-t raktunk be
az 4bar-n 1000cc/min
de barmennyival nagyobbat is be lehet rakni ha ra van irva az ECU, max azt aranyosan kisebb idoablaknyira vezerli ki
ha van egy bejaratott es popularis setup, meg ECU sw megirva a 390-kre, akkor nyilvan azt kell hasznalni
annal eccerubb sosincs
masok kitapostak az osvenyt ra -
hobizoli
nagyúr
válasz
tboldi #334707 üzenetére
240-s injektor a PuntoGT-ben 175-180lo-ig OK
270-s 200lonal
336-s 240lonalezek voltak occsoe elerhetoek
de a fuel pressure regulator (FPR) egy un nem_linealisra volt cserelve, ami 1bar toltonyomasra 1,7bar-l emeli a fuel rail nyomasat
ez ertelemszeruen 1,7:1 szorzos
azaz 1.5bar-nal ~2.5bar-l emelte
ez amugy visszaterheli a benzinszivattyut, aminek ezzel csokken(!) a szallitasi kapacitasa literben
letezik ilyenbol 1,5:1 es 2:1 aranyu is
ezzel az injekotorok nagyobb 10%-l ccm-sek lesznek nyomas alatt, es extra dusitast meg jobb porlasztast tud kepezni is
extra dusitastol aglisebben reagal egy teligazra meg csokken a turboluk is -
Micsurin
nagyúr
válasz
tboldi #334703 üzenetére
Elfelejted nem rég interjúvoltam kollégát/havert… veztengelyek, 1446, nagyobb injektorok. Okkal számolom 10,5 környékére…
Ezért is a filo, Bravo és belefejelni rögtön vagy elsőnek egy alap Giulietta 120-asban.
426os gyárilag a 9 valid de ha bekerülnek a hegyesebb tengelyek turbó stb szinte csak 10-10,5 környékét olvasom. Valid?
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz
tboldi #334583 üzenetére
Nem költségmentes, nyilván. de ha kell is alkatrész, sokszor olcsóbb mint egy újhoz.
Semmi nem tart örökké ez is igaz, amikor a szürkének rendbetettem az alját, és lerobbantottam róla a hátsóhidat, akkor még egészen egyben volt a szilent benne, azért volt muszáj újraszilentezni mert a perselybe véglegesen bele volt rohadva a csavar.. meg ha már levettem, akkor legyen rendben az is, ne kelljen mondjuk 5 év múlva újra levenni a hátsóhidat mert addigra pusztult el a nagyszilent.
Én sem vallom hogy csak tankolni kell, de korához képest meglehetősen eseménytelen lett a gépparkom. 10évente mondjuk borítékolhatóan kell nekik egy nagy rendberakás, Persze az is tény hogy nem való ilyen az átlagpógárnak, aki csak üti a vasat amig szét nem borul alatta, de azoknak igazából semmi sem való, mert azok a népek 5 év alatt úgy leélnek bármit hogy restaurálási szinten kell foglalkozni vele hogy élhető legyen.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
tboldi #334553 üzenetére
Áhhh...
Mi nem használunk fèket1x voltak cserèlve a tárcsák elől, ha jól emlékszem.
A betètek eredetiek.
Ès az autó nem sokat ment autópályán, tehát nem azèrt nem koptak a fèkek.
Apám is mindig hagyta kigurulni az autót, ahogy èn is a tesóimmal.
Tehát nem a trempli gáz, majd satu fèkkel vezettük, vezetünk. -
tboldi
nagyúr
válasz
tboldi #334471 üzenetére
Megvizslattam jobban a lapot, amit kaptam. A kerékösszetartásnak elöl -0°13' és 0°13' között kell lennie mindkét oldalon, a jobb 0°03'-en volt, a bal 0°22'-en, ebből lett az állítás után 0°02'.
Ja, és a bilincsek is túlélték a 2x40 km autópályát.
-
Blindmouse_
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- További aktív témák...
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia