- Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- WLMouse BEAST X MAX Gamer egér és WLMouse Xsoft L egérpad
- Intel Core Ultra 5 245KF teszt - az alsó középkategória csúcsa átlagosan közepes
- Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Emunem
senior tag
válasz
Micsurin #314599 üzenetére
Hát uram, ez már a hobbi betegség kategória, kitartást hozzá, ha van rá idő. Nekem az RC modellezés volt így, amíg valamikor elfogyott a szabad időm, aztán kb 3 éve csak porosodik a sok bontatlan, nem beépített elem a polcon…
képeket sztem mindenki nevében kérjük a végeredményről, esetleg előtte utána. -
Emunem
senior tag
válasz
Blindmouse_ #313728 üzenetére
+1
-
Emunem
senior tag
válasz
MasterMark #313385 üzenetére
ez is milyen gáz már...
Kopasz akkor csak nem túloz, amikor azt mondja, hogy az NKH-ban nem akarnak sokan az agyukkal dolgozni... (Tisztelet a kivételnek, de azokat úgyis elnyomják..)
-
Emunem
senior tag
válasz
macilaci78 #313383 üzenetére
bakker, akkor mi? Mostanában a "nem néz rám szépen" is az...
... én kb 10 éve nem értem a világot... komolyan.
-
Emunem
senior tag
Hogy? ... én nem értem hogyan függ össze válaszod az elöbbi hsz-el...
Gőzös téma leginkább.
Az 5 perc, az még rengeteg idő, amit az ember munka elött nem minde1, hogy hogyan tölt el. No-meg általánosan is a KRESZ szerint vonat elv alapján kéne elindulni a lámpánál, nem "lesz@rom" stílusban, mert akkor csak felesleges feszültséget szül a forgalomban, ami amúgy senkinek sem hiányzik...
-
Emunem
senior tag
válasz
norbert1998 #312878 üzenetére
mondjuk a vastagság változás is okozó lehet, mondtad hogy kicsit jobban használtad előtte...
Ismerősnek emiatt nem cserélték garira, mert pályázott nem racse fék rendszerrel... -
Emunem
senior tag
Nem olyan túl sok helyen... Nem kell "olyan" nagy gépekre gondolni, egy kis traki meg viszonylag combos aggregátor lenne a nagy gép. Graz irányban van, meg Kottingbrunnban. Annyira nincs bő lére eresztve a B0... nem elég zöld...
Ezeknek van B0-ás, meg AVIA-nak, de azok messze vannak.. -
Emunem
senior tag
Hali, kannába akkor inkább b0-ás dízelt rakjak el nagy gépekhez/raktározásra?
Olvastam valami Dízel pestis, vagy dízel baktérium ölö adalékokról. Azokról mi hír járja? Ez lenne a dízel antibiotikum...
Eddig prémium (Avanti, ami OMW üzemanyagot forgalmaz) gázolajat raktunk el, de kb. fél évente kiürültek, most lehet 1-2 évig is el kell, hogy álljanak... -
Emunem
senior tag
Bakker, 4 nap alatt 200+ hsz…
pörög itt az élet. -
Emunem
senior tag
válasz
Blindmouse_ #312045 üzenetére
Mi-hogy?
szerk: közben látom be lett linkelve, mindig tanul valamit az ember, én masszázs vibrátorral láttam.
(Nem AZ a fajta…
)
-
Emunem
senior tag
válasz
macilaci78 #311728 üzenetére
Errefelé minimum 350€. Lopó autó nincs ott időben, tűzoltó igen. De hidd el, kapott ő is egy kb 500€+ kiszállási díjat + bírság 70€+…
-
Emunem
senior tag
válasz
macilaci78 #311536 üzenetére
Én feleség / 2 gyerek mellet is belevágok olyan dolgokba, ami kb ott porosodik fél év után valahol, mondjuk az r/c modellezés az néha fel-fel lángoló szerelem. Az elején számoltam (1 szét verseny gumi 50-70€
) , aztán eljutottam arra az összegre, hogy már nem mertem tovább számolgatni…
röviden: ha család van, attól meg lehet hülyének lenni, csak mértékkel, és kb 1/100 időd jut rá . -
Emunem
senior tag
válasz
macilaci78 #310670 üzenetére
Nem tudom, mikori ez a jogszabály (?), de nem hiszem, hogy beülnék a gyerekkel olyan taxiba, ahol nem készültek fel a fogadásunkra…
-
Emunem
senior tag
válasz
kisza25 #310658 üzenetére
De akkor legalább felnőtt öv volt. Meg 130 cm-s gyereken másképp áll is az öv.
De a cikkben szereplő Schumachernél semmi nem volt… Én nem rugaszkodtam el olyan végletekbe, ami kukacoskodásnak minősüljön, de egy pár éves gyereket, nem nagy összeg már, vigyük rendesen gyerekülésben… -
Emunem
senior tag
válasz
macilaci78 #310650 üzenetére
Hát én szívességből nem vállalom a kockázatot… amúgy nem szokott sok hely lenni az autóban (4fő mellé sok nem fér), de egy magasító van minden esetre.
Buszos sztory: 2 felnőtt 2 gyerek: ez megoldható, (mindig van 2 gyerek ülésen) általában több gyerekülés köteles gyermek nem szokott beülni hozzám…
Ha többen vannak, akkor meg mindjárt jön a busz… Sajnálom, de kicsit erőltetett ez a buszos példa. -
Emunem
senior tag
nem volt gyerek ülés...
ezért képes vagyok ismeröst is ledorongolni, bakker 200m-ért is az én autómban mindenki csatolja be magát... Gyerek ülés nélkül meg nem viszek el senkit... Tudom, hogy 20+ évvel ezelőtt sem volt, aztán mégis felnőtek valahogy a gyerekek, csak én nem elégszem meg a valahogy-al, meg a kék egyenruhás is megjutalmaz jobban, mint a hőskorban...
-
-
Emunem
senior tag
válasz
simonjoe #310383 üzenetére
viszel te is egy dízel aggregátot és no para...
-
Emunem
senior tag
válasz
ArthurShelby #310392 üzenetére
tiltott gyümölcs...
-
Emunem
senior tag
válasz
szabonagyur #310349 üzenetére
legyen mit kicserélni ali-ról ha a napon állás miatt majd kinyúlik...
-
Emunem
senior tag
válasz
MunezXBK #310362 üzenetére
annyi a bajom a magyar "külföldi" hírekkel, hogy gyakran van benne ferdítés. (nem kicsi). Se külsös link, se egy forrás, hogy honnan van az információ, így könnyű bicskanyitogatós cikket írni a hanyatló nyugatról... Gyakran jelenlegi lakóhelyem környékéröl is olyan marhaságokat mondanak, közben apósék lóhalálában hívogatnak, hogy élünk-e még, mert ez meg az van nálatok... na meg a firkász jó édesanyját annak, aki ezeket mindet jóvá hagyja... Kb 70%-ban tapasztalok túlkapásokat egy hírben, ami nem stimmel... csak a tipikusan mi lenne ha kategória, mintha valami marvel rajongó lenne, és szerinte egy párhuzamos univerzumban biztosan megtörtént dolgot ír le...
-
Emunem
senior tag
válasz
tboldi #310347 üzenetére
az a baj, hogy hiába baktatsz be egy rendőr őrsre, akkor is ugyanazt a szürke ködösítést kapod... De ha ügyvédhez mész el ugyanaz. Hivatalosan is szürke zóna, saját felelősségre kell, lehet felrakni. Nekem még a szekrényben van,
várom, hogy rendőr ismerős kikérdezze a jogi osztályt, aztán egy papírt adjon, amit a túlbuzgó rendőr kezébe nyomhatok...
-
Emunem
senior tag
válasz
Szada85 #310293 üzenetére
amúgy szintén rendöröknél informálódtam, igazából ök sem tudják, pontosan hogyan is van a dashcam-el. Mindaddig, amíg nem online közvetítést csinálsz vele az internetre, hanem csak saját felhasználásra rögzítesz, nincs gond. (vagy töltöd fel később valahová utómunkalatok nélkül, pl rendszámkitakarás) De nem olyan régen valakit megbüntetett egy rendőr a kamera miatt (belsö tükörbe épített, utólagos) kb. 250 euróval... Sajnos minden körülmény nem ismeretes, de rendör dönti el az adott helyzetben, hogy le veteti-e, vagy büntet, vagy tovább enged egy ilyen helyzetben...
-
Emunem
senior tag
válasz
brumi1024 #310288 üzenetére
Nekem rendőr ismerős ajánlotta a Waze-t... (Ausztria)
Németeknél nem hallottam még róla, hogy navigációs app be legyen tiltva... csak olyan beépített rendszerek, (Blokkoló, meg hasonlók aka "garázsnyitó") amelyek blokkolják, vagy jelzik az aktív mérést... úgy tudom...
-
Emunem
senior tag
válasz
Tothgera30 #309695 üzenetére
jelentem nekem passatban (b8) semmi csipegetés nincs, 230e km után sem... 2.0 CR blue kókány nélküli...
-
Emunem
senior tag
Valaki mintha említett volna valamit a 0-200 gyorsulást. Hát, … van az a szint, ahol ez sem mérvadó.
-
Emunem
senior tag
Blindmouse telefonszámát valaki SOS elküldené nekem PÜ-ben.
koszonom. -
Emunem
senior tag
válasz
ArthurShelby #309137 üzenetére
Itt kint is megmostam tegnap, erre esett egy pisányi eső, nyilván megint Szahara homokkal…
Pont emiatt voltam mosni tegnap este…
-
Emunem
senior tag
válasz
Blindmouse_ #308550 üzenetére
Nem alaptalan, itt is vannak minden hájjal megkent emberek... ha van a közelben ismerős nézze meg inkább...
-
Emunem
senior tag
válasz
Blindmouse_ #308553 üzenetére
Mondjuk ezt:
-
Emunem
senior tag
válasz
Blindmouse_ #308544 üzenetére
én se ismerem...
Ha úgy van küldj egy PÜ--t...
-
Emunem
senior tag
-
Emunem
senior tag
-
Emunem
senior tag
válasz
brumi1024 #307929 üzenetére
Van 1-2 tervezett, aminél már az én agyam is csak pénzt lát... amit ki kell adniuk szegény otthon maradottaknak. Pl bizalmi elv, ha valaki dühböl megy át ahol nem kéne, akkor is én, mint autós vagyok a hibás, mert nem álltam meg, és végeztem rajta egy pszichológiai tesztet, hogy egy 1-10ig skálán mennyire dühös, ergo mennyire fog elém ugrani váratlanul... gratulálok az új KRESZ alkotónak.
jól értem? -
Emunem
senior tag
válasz
Blindmouse_ #307780 üzenetére
van...
Nem tudom, hogy megitták-e, de valakiknek nagyon kellett...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest