Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
válasz bulikavagyok #323083 üzenetére
a nemet cegeknek tipikusan az a baja, hogy qrvara fejnehezek
ez az epulet a Honda HQ-ja Japan-ban: [link]több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
válasz brumi1024 #323116 üzenetére
mondjuk 300lo FWD-n mar erosen khm
szaraz uton is nyugos tud lenni, nemhogy nedvesenpersze lehet van benne hardveres LSD, de szerintem az R jobb vetel ~azonos arnal
par hete lattam egy videot a R es a CS/GTI motorjat hasonlitottak ossze szetszerelessel, es azert abban is van diffi a R javara
szoval az R nem csak abban kulonbozik, hogy az alatt 4WD van, FWD helyettPorsche-nal is van olyan opcio, hogyha azt kered, akkor dragabban kapsz igazabol kevesebbet
[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
a regi mk7 R-bol csinaltak ~10 eve 13-14k EUR-ert 480lo 620Nm-t verziot*
ott azert mar a 4WD elegge jol tudott jonni, hogy 3,2sec(!!) alatt elerje a kilot allobol
* es ugy ertek el mar akkor is, hogy a hengerfejet le se szedik hozza, csak motor lélegeztetese es etetése javitodik fel
ennyire van tulmertezve
ez 2JZ Supra leptekben annyit lenne literteljesitmenyben, mintha az a motor a szeria belsovel 750 lojjét meg 950 Nm-t elbirna
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
válasz focvis #323155 üzenetére
a kékvillámba (=147 2.0TS) beletunneroltuk a 6 sebesseges C630-s valtot, de a rovidebbiket (a gyari C510 helyett)
varosban eleg jopofan veszi a lapot, de autopalyan...haaaat
jo mondjuk ez szivomotor, nincs vegtelen nyomateka...
azert lehet csak szerzek egy Thesis 20vT valtot hozza, mert azzal 120-nal 2700-2800-t forogna, nem 3600-3700-t (a C510 is kb ennyi 5.-ben)
ugy 5600-nal ~240 lenne azzal is, csak nincs benne annyi jedi, hogy ki is forogjatöbb drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
-
hobizoli
nagyúr
válasz Blindmouse_ #323178 üzenetére
nemtom en nem erzem az autoban
ez nem adagolos trédéjíí, aminek orrzs-szajan dol a "motorina"
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
válasz grizlisandor #323483 üzenetére
kollegam vett mulheten egy 2005-s Merga S320 CDI-t
egyszeruen nem ertem meg a kereskedonek mi a haszna az auton, hogy eri meg ez neki...vagy akkor mennyiert vehet meg o egy ilyet
kollega nezegette hirdeteseket szepetember eleje-kozepe ota, lassan ment lejjebb az ara ennek is
elment megnezte, szep, hirdetesbol meg -200k-s aron megvette, de ugy, hogy lesz rajta friss muszaki vizsga is
belso mondjuk tenyleg szep, leglabbis ami kepeket lattam rola, de a muszakin nem ment at , mert a futomu, fek khm
lengokarok gombfejek fektarcsak betetek csereltette a kereskedo, igy mar muszaki is meglett
erre elhoztak az autot, hazaerve tolteshianyt jelzo lampicsku vilagit, generator rotty
ilyen jopofa vizhutetes egyseg van rajta
trailer-l visszavittek meg csutortok delutan...ezen a heten allitolag meglesz
eredetileg 2.99-ert volt fent a hirdetes, legalabbis o ennyinel latta meg eloszor
aztan ment tobb lepcsoben 2.5-g...kollega 2.3 millioert vette meg az autottöbb drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
válasz 6030D #323492 üzenetére
egyszer elmentem ide a kozeli gumishoz pont igy november elejen, hogy komplett teligumis felnit atraknak-e gyorsba' a nyariak helyett?
ott ulnek szekekben telefont nyomogatva, erre aszondja, kb 3 het mulva van idopontunk, beirjunk?
aki idopontra jon oda, az ugy sem tudja hogy en csak soron kivul beestem, ha mar eppen ugysincs ott senki, meg ulnek, es neki levegos kulccsal atszerelni meg 2 perc egy-egy kereket
vagy ha defekt van, akkor is gyere majd a jovo honapban....?
fogtam aztan inkabb atszereltem en, 40-80-110Nm-re lehuzva a kerekeket a nyomatekkulccsal + rezpaszta a felnicsavar kupokra + menetkezdetekre kozpontositora....legalabb azt le is lehetett lazitani tavasszal relativ "konnyen"több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
válasz Shadowbull #323672 üzenetére
ez gyari szin
---------
a benzines 147-m a 414B - "Azzurro Nuvola Pearl" szinkodos...az sem tul gyakorinapfényben gyöngyház zöldes árnyalatú világoskék
ilyen mint ez a GTV:
[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
válasz norbert1998 #323703 üzenetére
azert ez erosen felni ET fuggo is
AR147/GT/156 3.2 V6 24v-nel is csak 2-3 gyari 17" felni van, ami felmegy a 330mm 4 dugos Brembo fekes futomure ugy, hogy szabadon korbe is fordul a kerek utana
masik 3-4-re meg nem, pedig 17" az is, csak ott az ET miatt betamasztodik a nyereg a küllőkbe, mielott a felni csavar teljesen betekerodne koppra
a 18"-s Multispoke, DC, Coverleaf-re mar siman felmegy
nyilvan nyomtavszelesitovel + hosszabb csavarokkal amugy meg lehet oldani ezt istöbb drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
válasz Blindmouse_ #323828 üzenetére
10V van csak a fenyszoronal, vagy mi ez a hangulat vilagitas....?
több drón kell ;P
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest