Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
molnarpeter #263328 üzenetére
Lehet előre 2,4 hatra meg 2,5 lesz a nyerő.
-
válasz
MunezXBK #263326 üzenetére
225/40R18 és 255/35R18 a gyári méret, annyi extrával, hogy elől is meg hátul is szélesebb felni van, elől +0,5J hátul meg +1J. Szóval jobban kiterül.
2,3-on kezd jó lenni, 2-2,2 bár a gyári érték elől-hátul (1 fővel, 2 fő + csomag +0,1 bar az alap értékhez)… lehet bepróbálok 2,4-et körbe. -
válasz
simonjoe #263318 üzenetére
Betyáros kör egy napra, valamit meg is néztetek??
Fogyasztásban az tényleg baráti…
Mi egy Haltelek/Tatai-tó kört nyomtunk, életében először aludt el a kiscsaj babakocsiban, egy hatalmas sétával ünnepeltük meg. Most is csak az autós ülést felpattintva a vázra sikerült… (mózes/hordozó nem jatszik)
167 km - 32 kWh betöltve, tehát:
19,1 kWh / 100km tippre I3 fogyasztási ranglista végén lehetek… persze attól függ melyik oldalról nézzük… de tuti nem a gazdaságos tojás a pedál alatt kategória vagyok.Más:
Guminyomással szokott valaki kísérletezni? Ez most spec Z4. Gyári érték nekem sokszor kevésnek érződik, van erre valami ökölszabály? Fölé szoktam menni, nem sokkal, de érzésre kell bele +1 tized bár. -
Ma lejárt a -30 Ft-os MOL kuponom, így elszaladtam tankolni a Z4-el, hát bakker… 20 perc alatt voltam meg… I3-at előbb megtöltöm mint ezt kivártam…
Persze tűzoltó auto is volt előttem… szóval “rosszkor” érkeztem, de nem gondoltam, hogy délelőtt 10-11 között így rá lehet faragni hétköznap. -
válasz
pècsimunkás #263148 üzenetére
Magában a navigáció appban lehet állítani. (legalább is waze esetén biztosan, gondolom máshol is)
Illetve másik lehetőség az autóban hallgatod, de akkor ugye nincs rádió, csak ha a telefonon megy valami. -
válasz
pècsimunkás #263143 üzenetére
BT automatikusan csatlakozik?
-
Új egyéni vmax rekord meg fogyasztási maximum, német autópályán, a speed maraton jegyében, 112km, 100%-ról indulva, 11%on értem vissza.
Forgalom függvényében képen levő tempomattal, kerek 100km a pálya a teljes útszakaszból.
Fogyasztás kb: 25,5 kWh/100km többre számítottam, gondoltam vissza már inkább csordogálás lesz. -
válasz
bandus #262474 üzenetére
Racionális auto az MG… szerintem itthon is fog teret nyerni, többek között mivel versenybe kerül a kis köbcentis új benzinesekkel árban. Innentől meg sokaknak csak egy lépés villannyal menni.
Tesla még mindig azoknak való, akik megunták a 10-14l-es sportosabb autókat etetni… de ragaszkodnak a sportos élményhez. Én most a jelenlegi kínálatból YLR-t vennék, 2 évesen 30-50e km-el, német gyártásút. Ehhez mondjuk be kellene szántanom a Z4-et, meg az I3-at, meg rátenni egy “kis” plusz pénzt, de nem visz rá a lélek. MG-meg kb kijönne szőrén, de akkor az élmény faktor oda. -
-
Egyszer élném meg, hogy a nulláson legalább ha az eső esik és 60-nál nem mernek többet menni, akkor kimennek a szélére…meg ha kanyarodó sáv nyílik jobbra, akkor besorol egyből, nem csak 200m múlva mikor már kezd megszűnni a sáv… mennyire szép is lenne a világ.
-
válasz
bulikavagyok #262334 üzenetére
Ez tényleg 2,4T?
persze az elektromos autók nehezek…
Amúgy ez a fogyasztás tényleg meglepően jó. -
-
válasz
MC Pite #261958 üzenetére
Köszi, meglesem, I3-ba jó lenne nagyon, igazából a waze a kijelzőn… elég lassúnak néz ki viszont. Körbejárom.
Más, végre a közelben elindult az ingyenes Lidl töltés, ma gyorsan ki is próbáltam, szerencsére a taxi hiéna társaságnak ez nagyon kint van, 2 hete megy, eddig egy autót se láttam tölteni. 22kw dc - jön is ennyivel [kép] , 30 perc ingyen, egy bevásárlás alatt, közel 100km-t be tudok hajítani. Bőven van otthon napelem termelés, de nem vettem 11kw-os töltőt se csak sima 10A-es van ami ugye lassú (ac-n a legtöbb auto amúgy is csak 11kw-ot tud felvenni), mert az is közel 400e Ft telepítéssel, mindennel együtt, itt meg ingyen lesz valameddig a 22kw, ha csóró, de gyors akarok lenni. Nullásra kb 3-4 perc alatt kiérek. Fillér “cseszés” lvl100 mondjuk, de jó néha ha van.
Após 2 utcára lakik innen, járok heti többször is erre, nekem kapóra jön.
Hazafele kicsit mentem keresztbe, eddig nem is forszíroztam - mert keveset enged így volt a fejembe, a sima Traction módban, de ha elég agresszíven taposok és kanyarba alátekerek totál jól kidobja, ugyan idegesítően kattog az elektronika, de jót kellett ellenkormányozni.
Van roller mod, “titkos” menüből, akkor már majdnem mindent kikapcsol, de ott elvesz sok mást is, abs, szervó is más, meg nincs rekuperáció se, közúton ezt inkább nem erőltetném. -
válasz
dellfanboy #261838 üzenetére
Elektromos auto töltő is drágább a pályán, kihasználják, hogy senki nem akar +15-20 percet kerülni tankolásonként. (meg ha kapu van, még az is idő)
-
válasz
Tothgera30 #261818 üzenetére
2 hónap alatt nem mész 200km-t? Jól értem?
Tényleg ki mennyit megy évente?
-
válasz
szőröscica #261703 üzenetére
Mert mindenki bevásárol...
én balga, 3 helyre is mentem... armageddon... raklapon vannak a termékek és ott "panaszkodtak" a dolgozók, hogy ki se kerül a polcra, elviszik arról az összeset és csak holnap lesz a hajrá.
-
válasz
focvis #261652 üzenetére
Németek nem szeretnek külföldre küldeni… állandóan futárral kell nekem is megoldani, ha valami nagyon kell..
Auto töltőt akarok venni már mióta… de egyik se küldi, a vége az lesz megint odamegy a futárcéges kontakt aztán elhozza. Itthon 130+fa, kint meg 100-110k, mert túlkínálat van belőle. -
válasz
Tsebacsi #261320 üzenetére
A hész-ben meg senki nem tudja mi van… pl hány autót lehet hogyan tárolni… meg kötelező garázs, x alapterület esetén. Pl 120m2 felett 2 autónak kell garázs a ház szerkezetén belül 90m2-ig az autok 50%-nak a telken belül kell helyet biztosítani… azokban az utcákban, ahol szinte elvétve van önálló ház gyalogosan babakocsival alig férsz el az úttesten, mert kétoldalt végig autok állnak, járda az elmaradt… mert inkább több telket osztottak ki, vízelvezető árok meg nem is volt így a belvíz borítékolható.
Utána meg megy a fight, kb minden második helyen tábla “ez nem a te helyed”… sok panelszökevény akik ezen szocializálódtak és teljesen normálisnak tartják.
Előző ingatlan 5 lakásos sorház volt, nekem volt egyedül privát telekrészem, a telek legvégében (elsőként így vettem), a többiek össze tudtak veszni ki hol áll meg és telken belül képesek voltak parkolást gátló lakatos szerkezeteket letenni. A végén meg tőlem akarták elbitorolni a telket tárolónak, mikor már nem bírtak egymással, de a 30e Ft-ot nem tudtak összedobni közjegyzőre.Illetve 5 háztartás nem tudott kigazdálkodni egy elektromos kapunyitót 10 év alatt. Közös lónak…
-
válasz
barnam_ #261303 üzenetére
Nem sajnos, ezen már túl vagyok… közel 300m2… ami előttem van. Nem offolom szét ezzel a témát tovább.
Kiváncsi vagyok, végre beüzemelték a Miklósi Aldi elektromos auto töltőit (első 30 perc ingyenes), mikor jelennek meg a taxis betyárok. Elsuhantam csak a főúton, 4-6 állás lehet, zölddel felfestve. 2 db AC-t, meg 2 db 22 kWh DC-t ír az app. Mondjuk így se volt elég a parkoló, lesz itt nemulass…
Reggie0
Persze, csak 300m2, az nem 1,5-2m sáv amit karban kell tartani, hidd el tömény szívás. -
válasz
Vismajor01 #261289 üzenetére
A probléma, hogy én tartom karban, szedem a szemetet, az eldobált sörös/rakétás uvegeket, a kutyaszart, ha fúj a szél az építési szemetet, nyírom, hogy ne legyen méteres gaz, amit be is kell zsákolni és elvitetni, a kanyart levágják mert kátyús a kereszteződés, széttúrva a területet, pl beton szállító rendszeresen ezt játsza… mert lusta tekerni a kormányt, is ha esik retek sár minden. Múltkor majdnem átmentek az ágvágón, míg a metszőollóval épp a bokrokat igazgattam…
Az önkormányzat meg telibe tojik az egészre, ha már az én kötelességem, és nem ezt a levágott gazt akarom örökre nézni, szeretném megelőzni, hogy a jöttment emberek, akik a 3,14csányi telkekre épített iker/sorházak előtt már nem tudnak/képes megállni, az ne ide szocializálódjon. Mert teszem azt gyomirtózok, majd felrotálom, elegyengetem, teszek füvet, kavicsot, pici terülő növényeket… (amire előbb engedélyt kell kapnom, tudja bánat milyen alapon…) akkor nem szeretném, hogy átjáróház legyen és a temérdek idő/pénz a levesbe menjen, ennyire nem érek rá. Családi házas övezet, álljanak be az udvarra, meg a saját házuk elé, ahova érkeztek. Én ha ilyen helyen állok meg megkérdezem, hogy nem baj-e… de ha nem akkor is meghúzom magam nem ilyen suta disznó módon. Múltkor is itt volt egy auto, masnap reggel meg a helyen maradt 2 fél doboz sültkrumpli, meg az üdítős flakon. Na ezért… és ha otthagyom, engem néznek trehánynak. -
Károkozás messze áll tőlem… csak egyszerűen nem értem. Beáll mind az útra merőlegesen, egymás mellé, kereszteződéstől 3-4 méterre nincs velük baj, de ez így…
F_Zolee
Oda kintre nem tehetek semmit, sövényt biztosan nem, max valami lágy szárú dolgot, pl árvalányhaj vagy levendula.radi8tor
Közteres?alkalmatlanok itt bármire is…
z0d1@Ku$
Az eszembe jutott, hogy rotakapával+lapáttal gyorsan körbekerítem őket egy pici árokkal. -
Imádom ezeket a vidéki sutyerákokat… nem tudnak megállni a ház előtt ahova jönnek, beállnak elém mind az 5-en, de úgy mint az ökörhuggyozás, a jobbkezes kanyarba nem látni be tőlük és az arra sétáló 4-5 éves kislány is azt mondja a szüleinek, hogy ezek meg hogy álltak ide. Szerencse legalább a kapuba nem álltak be, hogy tudjak közlekedni.
Már most fejtörést okoz, hogy fogom megszüntetni ezt… mert tervben van a parkosítása és nem szeretném ha a munkámat szétbarmolnák. Ilyenkor értem azokat akik kitesznek betontömböket, szikladarabokat. -
válasz
brumi1024 #260881 üzenetére
Jó vétel volt, meg tartós is… szóval ezeket nézve nem nyúltam mellé, sose csúsztam túlzottan meg miatta, de hidegben a dsc a barátom.
Viszont egyre kevesebbet megyek, akkor viszont ha lehet jól jönne az extra tapadás, az is lehet, ha kicsit megpörgetem a felső réteget javulni fog, legalább is hátul.A zaj nem zavar annyira, a Z4 is hangos.
-
válasz
Petyyyyy #260878 üzenetére
Nekem assy3, Nálad? Melegben jó, meg ha picit rámelegítek, de többnyire nem tapad meg eléggé, első 1,5-2 évben volt nagyon tuti, de most inkább eladnám… és vennék bármi újat. Mondjuk inkább a slick irányba mennék, akár egy Nankang NS-2R (sose volt nem “márkás gumim) Persze leginkább Toyo R888R kellene.
-
válasz
focvis #260873 üzenetére
Mindegyikkel lehet csapatni, totál mindegy melyiket veszed, nem versenypályán vagyunk.
Nekem jóév eagle f1 van rajta, azt ne vegyél… ugyan nem kopik, de nem is tapad - legalább is lehetne sokkal jobb, 10 fok alatt egyenesen botrány, cserébe az első gumi amit vettem a Z-re… lehet csak azon nevelkedtem, hogy a gumi drága, vigyázni kell rá. -
-
válasz
szőröscica #260863 üzenetére
Olvassák hát, mi vagyunk a célközönség, én is ezt tenném.
- be is lépek pár kismama Fb csoportba
Annyit kell csak beírni, hogy a Z4 jobb roadster mint az MX-5, aztán már jönnek is elő…Fb-on rendszeresen ez szoba kerül, már jön is a komment.
-
Napifogyi
32km - nagy szél sietős, mondom sietős
Indulás 100%, érkezés 72%
Fogyasztás 9,9 kWh, 100km-re vetítve: 30 kWh
Picit más mint a tegnapi.
Nagyon cudar idő van… össze-vissza ténferegtek a nullason az emberek… annyira nem tudnak a nagy szél miatt ellenkormányozni. -
Autóba telefon tartó+qi töltő jöhet alis javaslat is.
Ezer félét látok, de amin klippes volt az eltört, sima mágneses meg elengedi a telefont ami repül az usb kábellel. Egy a jó, menetközben vissza tudom horgászni vele a telefont. -
-
41% van ma autodocon, ha valaki venne valamit.
Itt az ideje most már megvenni a klimabombakat. -
Napifogyi
240,6 km
Indulás Haltelek 100% (tippelő óra szerint 230km hatótáv), érkezés Győr 27% (110 tempomat, nem nagyon kellett elvenni se gyorsítani a forgalom miatt).
Töltés AC-n: 14 kWh (5h 27 perc) - családi ház pince 20m hosszabbító + gyári schuko töltőIndulás Győr 72%, érkezés Haltelek 4% (tippelő óra szerint 6 km hatótáv) (100 tempomat biztosra akartam menni, Herceghalomtól 130 tempomat II. Rákóczi lehajtóig)
Töltés AC-n: 31 kWh (11h 31 perc)Fogyasztás: 45 kWh - 18,7 kWh/100 km
Itthon közben lecsorgott 58 kWh napelemről, de jó lenne egy autó amiben 60 kWh akku van... világból ki tudnék szaladni csak itthon töltve.
Nyári 20", 175mm elöl, 195mm hátul, 3 bar körbe, 2 felnőtt, egy pici, oda "üres" autó, vissza +20kg kaja... -
válasz
MC Pite #260445 üzenetére
Ezeket a hosszú sporteseményeket én nem értem, nem az én világom.
Lehet kevés vagyok hozzá kitartásban, meg erőnlétben, utóbbiban biztos.
Nekünk volt olyan, hogy elindultunk Párizsba, igen autóval, igen egy Swiftel, eltelt kb 30-40 perc, mikor a fotózandó (azóta jó jó barátok) pár fiú tagja megszólalt, nincs nálam a jogsim.
Na onnantól szinte én vezettem végig, rapid 2 éjszaka, 1 nap út le, aludtunk pár órát, majd meló hajnaltól, mert akkor nincs tömeg, egész nap fotózás, lődörgés, este megint egy kis fotózás, beestünk a szállásra aludtunk 4 órát majd újra mentünk hajnalba fotózni, aztán hazavezettem.
Itthon a végét vették át, mondván, kevesebb a büntetés, ha jogsi nélkül csípik el, mint külföldön.
-
válasz
macilaci78 #260442 üzenetére
A helyzet, hogy én keveset alszok alapból is, azt is etapokban... aztán van, hogy kidőlök mint egy zsák tudjukmi... szóval van tűrőképességem.
Feleségem kb a parkolót nem hagytuk el már aludni szokott.- más is alszik mellettem, én kevés ember mellett tudok elaludni autóba, ez ilyen móka
-
válasz
simonjoe #260437 üzenetére
Én lehúztam 8 évet hetente 2 alkalommal hajnalba haza vezetve (esküvőkről, feleségem állandóan aludt, nem vezet), a bökkenő nem is az éjjel volt, hanem inkább az volt, hogy 10-12 óra munka után, no meg ugye oda is kellett menni, szóval 20-22 órás napi ébrenlét, rendre ezt péntek/szombat egymás utáni napokon. Nagyon szar… mindent is végigpróbál az ember, hangerő, éneklés (már ha a napi 10 nádaházateteje után nem megy szét a fejed…), ablak le, hideg levegő, megálló pár perc séta ugrálás, gyors utazó tempomat nélkül, mert az is lustít. Indulás előtti szigorú fekete duplakávé. A fáradtság az csak pihenéssel orvosolható… van aki érzi hol a vége és mint írtad, megáll és átadja mert tudja ott a vége, de sajnos sok ebből a baleset is.
Annyit megtanultam, ha pihenten vezetek, simán megy 12-14 óra is (pl Olaszországból haza 1000+km egy füst alatt 2 pisivel), de volt munka után, hogy a 2,5 órás utat az utolsó 40-50km-en, 3 megállással abszolváltam, sőt volt, hogy Tárnok vonalában megálltam aludni… nem tudtam Gyömrőig elvezetni.
Nagyon ésszel az ilyenekkel, veszélyes na, mondjuk ki. -
válasz
macilaci78 #260298 üzenetére
Ugyanez nálam is a helyzet, nekem is az Y lenne csak jó… de arra nem jön ki a matek. Pusztán maga az auto volumene ami nekem nem megy át, nem az üzemelése.
I3 is azért lett, mert 6M ársávban nem volt más ésszerű… F31-eket néztem… de fapad, sok km… az más kérdés, hogy most 7-ért simán eladom. (+600k az S felni szett) miközben tettem bele 50e km-t lassan.
3x16A esetén max 11kw árammegosztós töltő jöhet szóba, de nekem pl sima schuko töltöm van, 10A-es… és az a töltő+telepítés összeg ami jár egy ilyen komolyabb töltővel 4-500k, se éri meg, I3 esetén. Nem volt olyan, hogy reggelre ne lett volna tele… ha meg napközben elfogy nekem jövet menet útba esik több töltő, kifizetem azt az x ezret a DC töltőnél és megyek, ritkán van ilyen, illetve ha van nem otthon ér a szitu, akkor meg hiába a lehetőség a gyors töltésre. Azért ha nem 29kwh akkum lenne, hanem 60-70kwh már megérné egy gyorsabb töltő otthonra.90% felett van az otthoni töltésem így is… ezzel közelebb vagy a matek részéhez, illetve nekem van napelemem is, jócskán tultárazva. Kvázi mindent elektromos árammal oldok meg fűtés/közlekedés (nincs gáz se), így minimál a rezsim, természetesen be kellett előre fektetni pénzt…
-
válasz
macilaci78 #260283 üzenetére
Egy Modell 3 vagy Y LR-el ezt meg tudod tenni, mert ez egy 130-as átlag, plusz egy pici város, ami meg alacsony fogyasztást hoz.
Sajnos igen, van az országnak olyan része ahol nem jó/ideális a töltőhálózat. Biztosan fog ez fejlődni, meg sajnos a töltési kultúra is a béka segge alatt van. Rám nézett az iX-es a múltkor nagy kerek szemekkel, mikor kb egyszerre értünk a töltőre, mondom neki, nekem 5 perc kell, és mire vett egy kólát a lányának, már gurultam is el helyet adni neki, bedobtam a létszükségletet, aztán tipli.
A jellemző az, hogy ész nélkül töltenek… míg olcsó volt ott lógtak az 50-es töltőn, akar 20-25kwh-val… mert még akkor is betesz +20-30km-t… mindáron. -
válasz
brumi1024 #260244 üzenetére
Igen ezt, és persze totál igazad van 20-80 között használom én is útközben, de piciny hazánkban, azért nem beszélgethetünk giga távolságokról, meg 150 km/h-ás 2-300km-ekről, szóval szerintem szélsőséges a 150-el repesztek órákat történet is.
Z4-el se megyek huzamosan 150-es tempót, persze van hogy felette jóval és letudom a távot... de nem az a normális, nem az az átlagos, hiába képes rá.
Pl mennem kell Győrbe a családhoz, le tudok érni, 45-50 perc alatt, meg újabb 45-50 perc alatt vissza is cserébe kerül 30l 100-as benzinbe, azaz 20k Ft, vagy lemegyek I3-al, lesz 1,5 óra oda, 1,5 óra vissza, illetve lent egy 30 perces töltés 7,5k Ft (drágán töltve) Utóbbi esetben biztosan nincs speed ticket, előbbi esetben meg vagy "szerencsém" van vagy nem. Viszont jó esetben is bukok 1 órát, rossz esetbe 1,5-et. -
válasz
macilaci78 #260234 üzenetére
Modell3 LR 320 km felett tud 150-el, ha jól láttam a teszteket, télen nagy hidegbe 275km-t.
-
válasz
macilaci78 #260227 üzenetére
Mármint a maradék 10%? Nem olyan vészes az a 250km/2,5 óra… egy nagyobb akkus autó ezt tudja simán.
-
válasz
macilaci78 #260199 üzenetére
Sok olyan auto van már, ami elmegy 400km-t simán, normál használat mellett, hidd el, ha akarnak, simán tesznek akkora akku csomagot néhány éven belül, ami elmegy 7-800-at, max 3T lesz… az meg bőven napi értelmes vezetési hatótáv felett van. Igazából viszont a lakosság bő 80%-a nem megy többet napi 80-100km-nél. Megmarad egy 20-30% akinek kell a napi nagy hatótáv… de ennek is csak töredéke aknázna ki 500km-es táv felett. Az emberi lustaság meg félelem ami befolyásolja ezt az egészet…
I3, 160-200km-t megyek el vele, teljesen élhető, pedig évente megyek 21-23e km-t, nekem lenne egy 130-as tempon 250km-t tudo elektromos autóm, évente 3-5 alkalommal kellene töltenem útközben. Van ilyen autó már most is, több is. Pl egy Y long range, de első szériás modell 3 is ritkán késztetné töltésre…
Simán el tudok képzelni pl olyan autót is, ami 2 személyes cserébe van benne egy batár akku, súlyban marad a mostani 2-2,3 tonna…. pályán nagy távolságra üzletkötőknek.
No meg a sok mini városi auto, akar az 1 fős… egyszerűen céleszközként kellene kezelni, azt amivel az évi futásigényed nagy részét megteszed.
Szerintem teljesen feleslegesen ül, jelenleg a lakosság többsége nagy hatótávú behemót benzines/diesel autóban… -
válasz
focvis #260174 üzenetére
Jah igen, ez a másik vonal, legtöbben ezeket teszik kék, piros, meg az arany.
Láttam egy neon narancssárgát egy 5-ősön, az se volt rossz, de az meg hivalkodó volt, talán a fentiekkel is ez a bajom.rbalint88 azt is néztem, ha nem mondaná minden második ember a b betűvel kezdődő jelzőt, nekem még a Juici peach, soft violet is bejönne.
-
-
Féknyereg színbe, segítsetek.
Picit időhiányában vagyok ilyenkor szeretem szivatni magam… ezekkel.
Z4, melyiket? [link] foliatec termékek
Nem cél, hogy racse kinézet legyen sőt, nem akarok nagyon sötét tónust, mert az meg nem igazán látszik. Piros szóba se jöhet.
Marina bay silver az egyik kedvenc, de tetszik a circuit grey, a sky blue, vagy a fehér, de azt a kosz miatt nem merném bevállalni. [kép]
Lehet szavazni (savazni ki mit akar), fekete auto, felni “silver machined”, illetve a kerékcsavarok kékeslilák, igazából neochrome, ez lenne a legjobb a nyereghez is, de nem igazán létezik...
[kép]
Maradna festék a hűtőrács mögötti 2 stabilizáló pálcát is lefesteném.
Köszi!
u.i: valakinek van kedve segíteni ne egyedül szívjak, cserébe viszem egy kört…
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Suzuki topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Spórolós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest