Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
sagesz93
addikt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy nem fejlesztik, mivel én bennt vagyok és nézem a play videókat.
ctrl+f5-t nyomd meg.
Jól értelmezted, kár hogy már lecsúsztál az egészről
febr. 18-án volt az hogy lehetett venni belépőt a privát restockokra, amiből 3 lesz.
Nos, ezeknek az időpontjai meg vannak adva, a sima restockról csak annyit tudok hogy még februárban lesz. Nem hiszem hogy elmondják, de tudok alapozni az elöző hónap restockjára(az azelötti is ilyenkor volt, csak azon még nemvoltam), asszerint hónap utolsó szombatján este 10-11 körül lesz.
Aztán lehet elmondják most, ez majd idővel kiderül.
Amúgy majd márciustól változik a rendszer... kezdésként bejött a play, de még lesznek pontszerzési lehetőségek, és az árakat 4x-ezik. De majd gyakrabban(talán folyamatosan) lesz restock.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)