Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
mzs2
csendes tag
(előzőnél rosszra kattintottam, változtattam)
Sziasztok,
Melyik a legbiztonságosabb oldal eladni a Litecoint/Bitcoint? 400-1000 Litecoin vagy többről van szó.
Előre is köszönöm!
-
mzs2
csendes tag
Szerintetek megéri venni Asic Scrypt minert? Ha igen, hol és melyik cégtől vásárolnátok?

-
mzs2
csendes tag
válasz
adi mester
üzenetére
400e belefektetek, aztán hátha.1 kártyánk már van, és az valamennyi hasznot termel.
-
mzs2
csendes tag
válasz
adi mester
üzenetére
Igen én is így vagyok vele.

-
mzs2
csendes tag
válasz
adi mester
üzenetére
MIndeki azt mondja, hogy calculator semmit sem ér. Ezért kérdeztem itt lényegében

-
mzs2
csendes tag
válasz
adi mester
üzenetére
5 kártya 1 gépen lenne, energiatakarékos procival (35w). Nem pont litecoinnal bányásznék, hanem átváltva annyit kereshetnék. Litecoin jelenleg nem a legjobb választás szerintem bányászatra.
-
mzs2
csendes tag
Sziasztok, szerintetek össze tud jönni 5 r9 280x sapphire (3500+kh/s) kártyával 1 litecoin /1 nap (Bármilyen coinban, átváltva).
-
mzs2
csendes tag
WeMineAll -ról valakinek van véleménye?
-
-
mzs2
csendes tag
-
mzs2
csendes tag
Sziasztok.
Most kezdeném el a bányászást.
4db Sapphire/asus r9 280x kártyával. Amennyiben ez az elvárt összegeket tudja hozni, még veszünk 30-40 db ilyen típusú kártyát.
Tőletek kérdezném, szerintetek, van értelme ebbe pénzt költeni? Ha van, melyik coinokat érdemes hosszabb távon futtatni, mert 10 gépnek óránként más és más coinra átállni időigényes.
Kérdésem, van értelme ebbe az egészbe belefogni, és ha van melyik coinnal próbálkozzunk, ami talán a legmegbízhatóbb?
Előre is köszönöm a válaszotokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- (GARANCIÁVAL, SZÁMLÁVAL) Inno3D GeForce iChill X3 RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - számlával. Frissítve: 04.25
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A 6950 megy fel a másik kh -jára?
DD