Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
mokus1
üzenetére
Nem tudom, mitől lesz egyszerű vagy nem, én minden rig elé okos hosszabbítót tettem, nem csak hogy a 3 db nagy 230-as aljzatot, de 3 db usb-s 5V-os kimenetet is lehet külön-külön telefonról, appról vezérelve, akár a bolygó túlsó feléről is ki- be kapcsolni, emellett megy neki az aktuális fogyi kijelzés, plusz ott van a napi bontásos és havi bontásos fogyimérés, emellett tud időzített illetve visszaszámlálós kikapcsolást is külön- külön minden kimenetére, ezt akár napi- heti- havi rendszerességgel, értesítéssel, vagy anélkül. Nem tudom, hogy neked valami attól egyszerű, hogy faék, és szenvedsz vele, vagy attól, hogy mindent tud és a használat könnyű, de annál jobb nincs, hogy nem kell felírogatni, tegnap meg ma mennyi volt, ott van a telefonon a programban több hónapra visszamenőleg minden, ha bármi van a riggel, kikapcsolom az atx-et, vagy kikapcsolom a szervertápokat, és külön- külön indítom őket.
Mindehhez képest a 7800ft-os ár teljesen korrekt, igaz most picit drágább lett. [link]Ezzel összefüggésben szerintem minden okos konnektor tud átfolyó áramot, feszt, mV-ban mért fogyasztást mérni, tehát ma már nem sok értelme van az lcd-s cuccoknak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1185G7 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD / Nvidia T500 / újszerű akkumulátor
- HP EliteBook 840 Aero G8, Core i5 1145G7, 32GB, 512GB NVME
- Makulátlan! Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Lenovo Thinkpad T14S Gen 1,AMD Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB, 512 GB, MAGYAR világítós billentyűzet
- SATA, IDE (PATA) és SAS 3,5 HDD BAZÁR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

pedig ilyet: