Hirdetés
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VHS digitalizálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Asin
csendes tag
:)) asszem játéknak tényleg jó. Nekem kábelem van, azért kellett, véletlenül se lássák mi van a végpont megett. ;) meg ugyi ipchains-al 3 sor volt kinatolni egy egész szábnetet. Na persze fájörvól nélkül. ;)
-
Asin
csendes tag
A nagyokról nem tudok mit mondani, én úgy csinálom hogy rendesen felkonfigurálom az IPtables-t, kívülről megscannelem, ha jó és szép akkor örülök és békén hagyom, rá se nézek többet.
Kivéve egy esetet: amikor új kernel jön ki, u.i. az a tűzfal frissítése is az iptables miatt.
BTW: ha akkora csokker lennék hogy állandóan monitoroznom kéne a fájörvólomat hogy nyugodtan alhassak és ne menjen a pulzusszámom 100 fölé, inkább eladnám a francba az összes gépemet mert ennyit nem ér az egész. -
Asin
csendes tag
nincsmit ;-P
-
Asin
csendes tag
Viszont ha mar raszantad magad akkor at tudom kuldeni a configokat. :) hehe
-
Asin
csendes tag
hat vegulis.
Azert nem tudok viszonyitani mert nalam egy kiselejtezett ibm szerveren fut a dolog, egy pc325-on. van benne 2 db 200-as pentium pro proci, ha ranezek a terheltsegre akkor altalaban 0.00-t mond. Illetve mindig. Nem tudom munkan kapni. 386-osom meg talan eletemben nem volt. Viszont van egy DX4 100-asom. (azon jáccok lendzoflór egyet, régebben az volt a firewall, ILLETVE CSAK NAT, ugyi ipchains, meg se kottyant neki. Csakhát a tables.... Én shorewall-al konfigolom es mire feltolti a szabalyokat mar azon is bealszom.) -
Asin
csendes tag
32-vel mar probalkozhatnal.
Na mind1, ez szerintem nagyon gany lenne igy, legalabb egy 486-ost probalj meg szerezni, mert az iptables meg fogja enni az egesz gepet reggelire. Arrol nem is beszelve h csinalsz egy ujraconfigot, es nem akar majd elindulni a firewall. Ugy ertem: indul az, csak olyan lassan hogy huha. Es akkor meg csak a rule-okat vitted fel meg ilyesmi. meg nem forgalmaztal semmit (bar az szerintem nem gaz.)
Sok sikert mindenesetre. :) -
Asin
csendes tag
Mennyi ram van benne?
Aktív témák
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest