- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdosql
tag
Koszonom ez nagyon egyszerunek tunik, aki ert hozza.
Ugy latom, ez nemcsak a videofajlt, hanem a programot is bezarja es mindig ujraindul uj videoval.
Az megoldhato lenne, hogy egy jelenet befejezese utan mondjuk space lenyomasara varjon, es akkor kezdje az uj video lejatszasat?
Gyakran azonos videofajlbol kell ket jelenet, igy nem mindig szerencses az egeszet ujrainditani. -
kezdosql
tag
LEtezik olyan videolejatszo, aminel be lehet allitani, hogy melyik videobol mely reszeket jatssza le?
Azaz ne kelljen kivagdosni reszeket es osszefuzni egy videoba, ha nem muszaj. -
kezdosql
tag
Azert nem tudtam atallni linuxra mert akkor nem tudom hasznalni a szkennelest, kulonosen az Irfanview segitsegevel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Google Pixel topik
- BMW topik
- Formula-1
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Star Wars rajongók
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged