- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez azért van így, mert az első rövid parancssor még olyan, hogy látod honnan indítva hová miket kell behellyettesíteni, működik, no aztán kérdeztem.....na azt nem kellett volna, éreztem én!

Végül is másol/beilleszt parancsnak mindegy, hogy 10 szó vagy 40 egy sor......
Amúgy is azt írtam, hogy ezek alapján már el tudok indulni.....szó sem esett a megérkezésről.

-
Frawly
veterán
Az Avidemux tud ilyet. Csináltam már vele pont ilyen feliratráégetést, valami ismerősnek kellett. Néhányszor crashelt az első 1-3 próbálkozáskor, de végül megcsinálta.
Elég egyszerű kis videószerkesztős progi, kicsit még a felületét is koppintja a VirtualDub-nak.
Egyébként meg a VirtualDub Windowson is halott szoftver, régóta nem fejlesztik, újabb verziós Windowsokon lehet vele futtatási gond, meg bugzás.
(#367) BoB: gyurma figura szép ősmagyart beszél itt, tetszik. Szerintem is a legjobb tanács, hogy hagyjuk már 2019-ben a divx-et a Petőfi Csarnokba. Ma már minden eszköz viszi az x264-et, ami azonos bitráta mellett sokkal jobb minőséget produkál, nem blokkosodik. A feliratráégetés is nagyon menő volt 15-20 éve. Inkább csak oda kell passzintani a feliratot feliratsávként, akinek kell bekapcsolja, akit zavar kikapcsolja. A legtöbb embernek a ráégetett felirat zavaró, meg a megjelenítése felbontásfüggő is. Az egyik legocsmányabb megoldás, amit kitaláltak a videózás történetében.
-
https://alternativeto.net/
Ezt be lehetne tenni egy "összefoglaló" nevű fájlba, más fórumokon láttam ilyet.
Jól mondod. Be is tettem anno.
Abban is egyetértünk, hogy ide is kéne Összefoglaló, amibe be kéne tenni azt az oldalt.

ez meg a duplikára:
How to Find Duplicate Files in Linux and Remove Them
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen hangkártyát vegyek?
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 85% akku (258 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)