- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi, ezeket a példákat megnézegetem majd, ha a hülye FF miatt nem csontozom ki addig a gépet. Tényleg nem úszom meg a Vivaldi felrakását......ebbe a FF-be is szinte csak a scrollbar érdekel, dehát semmilyen kieg. nem működik!
A rengetek kiírásban nem is vettem észre a javasolt módot, de amit írtál az tényleg működött, gyanús is volt elsőre, hogy 750mega 4sec alatt kész lett. Jó is a video viszont mégse fogom megúszni, mert ahová fel kéne töltenem streamelni, az ugyanúgy elkezdi a konvertálást. Piszok lassú és emiatt próbálom kiváltani azzal, hogy megcsinálom desktopon inkább és úgy rakom fel.
AMD alatt is támogatott valamilyen szinten a VAAPI, de nem tudom mennyire.
Ja, AMD egyaránt támogatja a vaapi-t és a vdpau-t, így talán egyik se az igazi.
Ha van Intel GPU-d a CPU-ban szerintem azt is tudja használni.
HP 8570p-ben Intel-es a GPU, megpróbálom majd oda átrakva a fájlt, talán még így is gyorsabb lenne mobil SSD-vel.....
No majd kiderül és még akár a Firefoxot is javíthatják addig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest