- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi, ezeket a példákat megnézegetem majd, ha a hülye FF miatt nem csontozom ki addig a gépet. Tényleg nem úszom meg a Vivaldi felrakását......ebbe a FF-be is szinte csak a scrollbar érdekel, dehát semmilyen kieg. nem működik!
A rengetek kiírásban nem is vettem észre a javasolt módot, de amit írtál az tényleg működött, gyanús is volt elsőre, hogy 750mega 4sec alatt kész lett. Jó is a video viszont mégse fogom megúszni, mert ahová fel kéne töltenem streamelni, az ugyanúgy elkezdi a konvertálást. Piszok lassú és emiatt próbálom kiváltani azzal, hogy megcsinálom desktopon inkább és úgy rakom fel.
AMD alatt is támogatott valamilyen szinten a VAAPI, de nem tudom mennyire.
Ja, AMD egyaránt támogatja a vaapi-t és a vdpau-t, így talán egyik se az igazi.
Ha van Intel GPU-d a CPU-ban szerintem azt is tudja használni.
HP 8570p-ben Intel-es a GPU, megpróbálom majd oda átrakva a fájlt, talán még így is gyorsabb lenne mobil SSD-vel.....
No majd kiderül és még akár a Firefoxot is javíthatják addig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Motoros topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Renault, Dacia topik
- Több tíz millió Dell laptop majdnem nagy veszélybe került
- Reklámblokkolók topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest