Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Ketogén étrend
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
válasz
ubyegon2
üzenetére
Használd az FF Multi Converter programot. Ez egy GUI-t ad végülis az ffmpeg-hez. Én is ezt használom konvertálásra.
Vannak beépített "sablonok" is, de magad is létrehozhatsz. Láthatod benne, hogy milyen paramétereket ad meg az ffmpeg-nek. -
Dave™
nagyúr
válasz
ubyegon2
üzenetére
Tudom GUI-sat szeretnél, de FFmpeget használ szerintem a többségük amúgy is, szóval terminálba:
ffmpeg -i input.avi -c:v libx264 output.mkvHa támogatott nálad a vaapi, akkor GPU-val lényegesen gyorsabb és nem a CPU-t használja:
ffmpeg -vaapi_device /dev/dri/renderD128 -i input.avi -c:v h264_vaapi output.mkvAz input és az output bármilyen videoformátum lehet, tehát input.flv és output.mp4 ugyanígy menni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Autós kamera eladó
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vannak beépített "sablonok" is, de magad is létrehozhatsz. Láthatod benne, hogy milyen paramétereket ad meg az ffmpeg-nek.