- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
SunMount3r #974 üzenetére
Hát ez totálisan más igény, mint amit először felvázoltál. A rosszul feltett kérdés iskolapéldája.
"Valamint PDF "nézegetőt", de az is jó lenne, ha szerkesztést is tud."Neked nem PDF nézegető kell, hanem - ahogy előttem is írták - szövegszerkesztő, és a LibreOffice erre tökéletes. A kész dokumentumot az eredeti szerkeszthető formátum mellett kiexportálod PDF-be.
A PDF exportáló bele van építve a LibreOffice-ba (a legelső verzió is tudta már), de ha nem lenne benne, a Linux operációs rendszereken alapból szokott lenni PDF exportáló funkció. Amikor kiválasztod a nyomtatást, akkor felajánlja a PDF-be történő mentés lehetőségét.
Amúgy a LibreOffice csomag is tartalmaz PDF szerkesztőt, Draw a neve, soha nem használtam.Ha meg komolyabb PDF dokumentumokat szeretnél létrehozni, akkor már erősen ajánlott a kiadványszerkesztők használata (pl. Scribus), de attól félek alapismeretek hiányában attól még nagyon messze vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged