- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Amazonas #476 üzenetére
Nem mániákus kerülés, de a billentyűzet sokszor hatékonyabb. Ámbár szokni kell, meg pl. tudni gépírni hozzá, stb.. De mint mondtam, én az egérnek nem vagyok vallási alapon ellene, ha adott felhasználásra az a hatékonyabb.
A GIB szótárnak az az előnye, hogy rendesen lektorált akadémiai szótár. A Sztaki meg egy amatőr, hibáktól hemzsegő fos. Elég ritkán van rá szükségem, mert általában egynyelvű szótárat használok, meg a weben keresek kifejezéseket, de néha szükség van az akadémiai szótárra, ritkán, de akkor nagyon. Van ugyan az akadémiai szótárnak egy modern változata, ami megy weben is, de az is fizetős. Még egyszer megvenni nem akarom, főleg nem ilyen határozott idejű előfizetéssel (örökre is meg lehet venni, de csak Windows-ra, Androidra, meg iOS-re, semmivel nem lennék vele előrébb). A GIB meg meg lett véve évekkel ezelőtt. Még az akkori munkahelye vette meg faternak valami 26 éve, mikor támogatást nyújtott az alkalmazottak angoltanulásához. De sajnos csak ezzel a fos, elavult, windowsos keretprogival megy. Pedig ha sikerülne valahol kiexportálnom XML-alapú formátumba, akár fájlkonverzióval, akár OLE objektumok elfogásával, úgy nélkülözhetővé válna. Azért helyben sem lenne mindegy, hogy egy XML-alapú szótár belefér 10-15 MB-ta, dictzip-pel tömörítve 3 MB-ba, és az egész kezelhető lenne egy Bash-scripttel, GIB-formátumban meg 572 MB, amit be lehet tömöríteni 40 MB-ba, de úgy meg nem használható, meg Wine-t kell hozzá tartani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hyundai, Kia topik
- Házi hangfal építés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Viccrovat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest