- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Aktív témák
-
Adi
senior tag
Ne értsetek félre, nem akarok senkit piszkálni.
Nem értem, hogy mi a gond a hangkártyákkal pl. Arról tudok, hogy az UHU-nak (1.0) az AC97-es cumókkal gondja van, egy barátom szívott vele, az újban már javítani fogják.
De a 8.2-es SuSE nekem egy duronos meg egy celeronos gépre úgy fölmászott, hogy csak néztem, alig kellett hozzányúlni. Mindent megtalált, minden működik, csak lestem. :)
Érdemes hangkártyáknál az ALSA cumóit kipróbálni, ugyan a 2.4-es kernelnek még nem része alapból (de a SuSE pl. beleteszi), de jóval többféle hangkártyát támogat, mint az OSS.
Itt fölöttem panaszkodtak, hogy egy napig tartott beállítani ezt, fél napig azt, stb. Ez könnyen lehet, ha tapasztalatlan vagy, de gondold meg, hogy mi van a mérleg másik serpenyőjében: nem kell pár havonta újratelepítened. :DDD
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest