Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Safe Mode az agyban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Adi
senior tag
Ne értsetek félre, nem akarok senkit piszkálni.
Nem értem, hogy mi a gond a hangkártyákkal pl. Arról tudok, hogy az UHU-nak (1.0) az AC97-es cumókkal gondja van, egy barátom szívott vele, az újban már javítani fogják.
De a 8.2-es SuSE nekem egy duronos meg egy celeronos gépre úgy fölmászott, hogy csak néztem, alig kellett hozzányúlni. Mindent megtalált, minden működik, csak lestem. :)
Érdemes hangkártyáknál az ALSA cumóit kipróbálni, ugyan a 2.4-es kernelnek még nem része alapból (de a SuSE pl. beleteszi), de jóval többféle hangkártyát támogat, mint az OSS.
Itt fölöttem panaszkodtak, hogy egy napig tartott beállítani ezt, fél napig azt, stb. Ez könnyen lehet, ha tapasztalatlan vagy, de gondold meg, hogy mi van a mérleg másik serpenyőjében: nem kell pár havonta újratelepítened. :DDD
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Pánik a memóriapiacon
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Apple Watch
- Cyberpunk 2077
- alza vélemények - tapasztalatok
- Path of Exile 2
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.17.)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest